kultur 

gav 1409 virksomheder i dette område

Langegade 365300 Kerteminde
logo

Kerteminde KINO er en digitaliseret/3D biograf med høj billedkvalitet og surround sound. Vi har kinocafé og sal med 149 pladser. Repertoiret er bredt med premierefilm, smalle film, børnefilm og opera. Drives som forening. Sal og café udlejes samlet eller hver for sig. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Jernbanegade 107000 Fredericia
logo

Institutionen Museerne i Fredericia består af flere kulturhistoriske steder på mange adresser. Administrationen af Museerne i Fredericia er fysisk placeret henholdsvis i Bymuseets hovedbygning og på Lokalhistorisk Arkiv. Hertil har Museerne i Fredericia en række formidlings- og skoletilbud på forskellige steder. Læs nærmere på hjemmesiden.

Klokkekildevej 83660 Stenløse
logo

Velkommen til Slagslunde Forsamlingshus. Der forefindes to pæne små sale, kaldet stuerne. De kan lejes separat eller samlet med salen. Derudover er der en stor sal med tilhørende Loggia, hvor der er bar i den ene ende. Salen og Loggiaen kan adskilles med portierer, således at der på Loggiaen kan dækkes til kaffe inden, eller mens man spiser. Den store sal med Loggia kan lejes separat eller sammen med de små sale, stuerne.

Strandvejen 89G9800 Hjørring
logo

Galleri Uggerby ejes af Erik Thursgaard Jakobsen, og ligger mellem Tversted og Hirtshals i dejlige Vendsyssel. Vi er et af Nordjyllands og Jyllands ældste gallerier og vi har igennem 37 år præsenteret dansk og international kunst fra stort set alle verdensdele. Derudover har vi også et Galleri på Strandvejen 89 i Lønstrup. På gensyn i året hvor vi fejrer 37 år i Uggerby og 28 år i Lønstrup.

Skagensvej 429982 Ålbæk
logo

Aalbæk Badehotel ligger midt mellem Frederikshavn og Skagen. Vi har 59 værelser, restaurant og selskabslokaler op til 100 personer. Badehotellet ligger i hyggelige omgivelser tæt på skov og strand og er det perfekte udgangspunkt for en aktiv ferie på toppen af Danmark.Se vores tilbud på ophold m.v. på www.aalbaek-badehotel.dk

Bredgade 25E, 5. sal.1260 København K
logo

Om BBP Arkitekter A/SBBP Arkitekter brænder for at skabe bæredygtig holdbar arkitektur både kunstnerisk og teknisk. Vi tilstræber en rumlig og tektonisk klarhed der forløser den funktionelle opgave med fornyet energi og troværdighed.

Vardevej 17400 Herning
logo

MCH Messecenter Herning er et af Skandinaviens største messe- og udstillingscentre, der hvert år besøges af op mod en halv million gæster. Messecentret råder over 95.000 m2 haller (15 messehaller) samt konference- og mødelokaler og danner årligt ramme om store fag- og publikumsmesser som Ferie For Alle, Agromek, Formland, Transport, Foodexpo og Hest & Ryttere, hvor brancher mødes og fremviser produkter. MCH Messecenter Herning benyttes også til diverse events, møder, firmafester og kongresser.

Østergade 377400 Herning
logo

MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i centrum af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om over 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster. Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af arrangementer for både børn, unge og voksne, herunder koncerter, teater, musicals, foredrag og comedy-shows. Kongrescentret er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder.

Kaj Zartows Vej 77400 Herning
logo

Jyske Bank Boxen er Danmarks første indendørs multifleksible arena af sin art, beliggende i Herning. Multiarenaen blev indviet 20. oktober 2010 med en udsolgt Lady Gaga-koncert. Med sit unikke setup, der kan transformeres alt efter begivenhed, samt en tilskuerkapacitet på op mod 15.000, er Jyske Bank Boxen designet til en bred vifte af arrangementer og danner årligt ramme om en stjernespækket kavalkade af unikke oplevelser – både koncerter, verdensmesterskaber og tv-shows.

Teglgårds Plads 19000 Aalborg
logo

Teater Nordkraft er et af Danmarks toneangivende teatre, der præsenterer ny og udfordrende scenekunst på tværs af genrer, nationalitet og alder. Vi er Aalborgs vindue til verden, et sted hvor publikum møder overraskende, tankevækkende og intimt teater, som produceres og præsenteres i samarbejde med de bedste danske og udenlandske scenekunstnere. Teatret har fire sale og en hyggelig foyer i det gamle elværk i den nye kulturklynge på Havnefronten i Aalborg.

C.F. Møllers Allé 28000 Aarhus C
logo

Science Museerne hører under Aarhus Universitet og omfatter Steno Museet og Herbariet i Universitetsparken, Væksthusene i Botanisk Have samt Ole Rømer-Observatoriet ved Marselisborg Slot.

Nystedvej 714891 Toreby L
logo

Fuglsang Kunstmuseum er et af landets ældste kunstmuseer med en væsentlig samling af dansk billedkunst. Selvom museet holder til i en nytegnet museumsbygning (indviet 2008) designet af den engelske arkitekt Tony Fretton, har museet en historie, der griber langt tilbage i tiden. Det markante bygningsværk skaber enestående rammer for den fine samling af maleri, skulptur og kunst på papir fra perioden ca. 1780 - 1980. Udover egne kunstværker vises tre særudstillinger om året.

Middelgade 18900 Randers C
logo

Er du træt af bare at være et nummer i rækken? Hos os får du en personlig rådgiver, som investerer tid i at kende dig og dine ønsker – og som du kan ringe direkte til. Det skal nemlig være nemt og hurtigt for dig at få hjælp, både når du er på vej mod en uddannelse, et nyt job, ny bolig, en ny investering, på vej mod pension eller bare har et hurtigt spørgsmål.

Frederiksborg Slot 103400 Hillerød
logo

Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg rummer 500 års danmarkshistorie og en af Europas største portrætsamlinger. Museet byder på flere årlige særudstillinger.

Portalen 12670 Greve
logo

Greve Teater- og Musikhus byder på over 200 arrangementer årligt på 3 forskellige scener, bl.a. shows, teaterforestillinger, stand-up og koncerter samt danske og udenlandske top-navne. Vi tilbyder et bredt program med det bedste inden for alle genrer og meget for enhver smag. Før koncerter kan man hygge sig i Café Portalens restaurant eller café og efter koncerten eller forestillingen er baren åben. Billetter bestilles pr. tlf, via vores hjemmeside Ticketmaster eller ved personlig henvendelse.

Bredgade 29, st. sal.7680 Thyborøn
Dag Hammarskjölds Allé 42D2100 København Ø
Slotsgade 84B5953 Tranekær
Søballevej 6A8660 Skanderborg
Bindeballevej 1007183 Randbøl