Om MCH Herning Kongrescenter

MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i centrum af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om over 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster. Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af arrangementer for både børn, unge og voksne, herunder koncerter, teater, musicals, foredrag og comedy-shows. Kongrescentret er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder.

MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i hjertet af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om flere end 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster.

Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af oplevelser og arrangementer for børn, unge og voksne. MCH Herning Kongrescenter lægger blandt andet scene til et utal af koncerter med danske såvel som internationale musikstjerner, teaterforestillinger, egenproducerede musicals, foredrag og comedy-shows med nogle af Danmarks stærkeste komikere og foredragsholdere.

MCH Herning Kongrescenter er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder, hvor MCH blandt andet er medarrangør, og med mange års erfaring hjælper med at skabe de allerbedste rammer.

I dag råder MCH Herning Kongrescenter over en kongressal, teatersal, cabaretsal og koncertsal samt et antal mindre sale og mødelokaler. Teatersalen er blandt andet opbygget i amfiteatralsk stil og er en af landets største scener med plads til 1.029 siddende gæster, hvor koncertsalen kan huse op mod 2.400 gæster. Begge danner de ramme om koncerter, foredrag, comedy, teater, udstillinger, fester og kongresser. Alle lokaler i MCH Herning Kongrescenter har en fantastisk spændvidde med mange indretningsmuligheder og en kapacitet fra 10 og op til 3.500 deltagere.

Man kan forlænge sin oplevelse i MCH Herning Kongrescenter med en kulinarisk aften i Restaurant Teater Kælderen – et syngende spisehus, hvor hele kongrescentrets repertoire er i spil og skaber en unik og anderledes restaurantoplevelse.

Med kongrescentrets centrale beliggenhed og med motorvejsforbindelser er det hurtigt at komme til og fra byen med bil, tog, færge eller fly. Herning by tilbyder også mange gratis parkeringspladser, og byen har flere parkeringshuse med langtidsparkering.

MCH Herning Kongrescenters valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

MCH Herning Kongrescenter, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MCH A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

30-12-1944

CVR-nr:

43555928

Selskabskapital

63618000

Omsætning

-

NACE-branche

823000 Organisering af kongresser, messer og udstillinger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Adm. direktør

Georg Sørensen

Bestyrelsesformand

Poul Sand

Næstformand

Sten Andersen

Bestyrelsesmedlem

Emilia Caparros van Hauen

Bestyrelsesmedlem

Peter Frahm

Bestyrelsesmedlem

Esben Ting Madsen Amorsen

Bestyrelsesmedlem

Lars Tveen

Viser 4 af 7

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

129 727 tkr

Afkastningsgrad

1,17 %

Antal ansatte

640