MCH Herning Kongrescenter

  Om firmaet

  MCH Herning Kongrescenter logo

  MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i centrum af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om over 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster. Som lokal...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  99 26 99...
  Adresse

  Østergade 37

  7400 Herning

  Hjemmeside og e-mail

  www.mch.dk

  mch@mch.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i centrum af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om over 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster. Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af arrangementer for både børn, unge og voksne, herunder koncerter, teater, musicals, foredrag og comedy-shows. Kongrescentret er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder.

  MCH Herning Kongrescenter er ét af Danmarks mest fleksible kulturhuse beliggende i hjertet af Herning. Kongrescentret danner hvert år ramme om flere end 200 arrangementer og besøges af op mod 250.000 gæster.

  Som lokal kulturinstitution byder kongrescentret på en bred vifte af oplevelser og arrangementer for børn, unge og voksne. MCH Herning Kongrescenter lægger blandt andet scene til et utal af koncerter med danske såvel som internationale musikstjerner, teaterforestillinger, egenproducerede musicals, foredrag og comedy-shows med nogle af Danmarks stærkeste komikere og foredragsholdere.

  MCH Herning Kongrescenter er også vært for en lang række konferencer, firmaarrangementer, kongresser og politiske landsmøder, hvor MCH blandt andet er medarrangør, og med mange års erfaring hjælper med at skabe de allerbedste rammer.

  I dag råder MCH Herning Kongrescenter over en kongressal, teatersal, cabaretsal og koncertsal samt et antal mindre sale og mødelokaler. Teatersalen er blandt andet opbygget i amfiteatralsk stil og er en af landets største scener med plads til 1.029 siddende gæster, hvor koncertsalen kan huse op mod 2.400 gæster. Begge danner de ramme om koncerter, foredrag, comedy, teater, udstillinger, fester og kongresser. Alle lokaler i MCH Herning Kongrescenter har en fantastisk spændvidde med mange indretningsmuligheder og en kapacitet fra 10 og op til 3.500 deltagere.

  Man kan forlænge sin oplevelse i MCH Herning Kongrescenter med en kulinarisk aften i Restaurant Teater Kælderen – et syngende spisehus, hvor hele kongrescentrets repertoire er i spil og skaber en unik og anderledes restaurantoplevelse.

  Med kongrescentrets centrale beliggenhed og med motorvejsforbindelser er det hurtigt at komme til og fra byen med bil, tog, færge eller fly. Herning by tilbyder også mange gratis parkeringspladser, og byen har flere parkeringshuse med langtidsparkering.

  MCH Herning Kongrescenters valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  MCH Herning Kongrescenter

  Omsætning

  42 094 tkr

  Afkastningsgrad

  -2.27 %

  Antal ansatte

  539

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MCH Herning Kongrescenter findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  MCH A/S

  CVR-nr:

  43555928

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  823000 Organisering af kongresser, messer og udstillinger

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Selskabskapital

  63 618 000

  Startdato:

  30-12-1944

  Ledelse/Administration
  Georg Sørensen

  Adm. direktør

  Poul Sand

  Bestyrelsesformand

  Sten Andersen

  Næstformand

  Emilia Caparros van Hauen

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 8
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  99269926

  99 26 99 26

  9926 9926

  99 269 926