Om Jyske Bank BOXEN

Jyske Bank Boxen er Danmarks første indendørs multifleksible arena af sin art, beliggende i Herning. Multiarenaen blev indviet 20. oktober 2010 med en udsolgt Lady Gaga-koncert. Med sit unikke setup, der kan transformeres alt efter begivenhed, samt en tilskuerkapacitet på op mod 15.000, er Jyske Bank Boxen designet til en bred vifte af arrangementer og danner årligt ramme om en stjernespækket kavalkade af unikke oplevelser – både koncerter, verdensmesterskaber og tv-shows.

Jyske Bank Boxen, som blev indviet 20. oktober 2010, er Danmarks første indendørs multifleksible arena af sin art, beliggende i Herning. Multiarenaen er opført i tilknytning til MCH Messecenter Herning og indgår i MCH-koncernen. Visionen er at skabe en totaloplevelse uanset arrangement – og med sit unikke setup, der kan transformeres alt efter begivenhed, samt en tilskuerkapacitet på op mod 15.000, er Jyske Bank Boxen designet til en bred vifte af arrangementer og danner årligt ramme om en stjernespækket kavalkade af unikke oplevelser – både koncerter, verdensmesterskaber og tv-shows.

Blandt musikkens verdensstjerner har Jyske Bank Boxen lagt scene til Prince, George Michael, Rihanna, Robbie Williams, Madonna, Adele, Paul McCartney, Ed Sheeran, Metallica og mange flere. Men også store sportsbegivenheder som VM og EM i kvinde- og herrehåndbold, EM i bordtennis, volleyball og svømning samt VM i ishockey har fundet sted.

Jyske Bank Boxen har flere mødelokaler og balkonværelser, som firmaer kan leje til kundearrangementer. Firmaer lader arenaen danne ramme om en unik oplevelse for medarbejdere og samarbejdspartnere i forbindelse med events eller møder. Oplevelsen kan kombineres med spisning eller en mødedag i en anden del af MCH’s lokaliteter.

Jyske Bank Boxen tilbyder også flere spisemuligheder blandt andet i ankomstbygningen eller hos A Hereford Beefstouw. Besøgende har også mulighed for at kombinere en oplevelse i arenaen med spisning i Restauranten på 2. sal.

I 2018 fik Jyske Bank Boxen en ny ankomstbygning, som er en del af projekt Fremtidens MCH. Jyske Bank Boxen er således en af de få arenaer i verden, hvorfra man kan gå tørskoet over i 110.000 m2 haller i MCH Messecenter Herning. Med ankomstbygningen har gæster mulighed for at stå i tørvejr inden diverse events. Projektet har samtidig betydet en generel forskønnelse af pladsen foran arenaen samt hyggelige ’hang out’-områder. Jyske Bank Boxen tilbyder gratis parkering til alle på MCH’s 10.000 parkeringspladser

Parkering

10.000 gratis parkeringspladser.

Jyske Bank BOXENs valgte links

Jyske Bank BOXEN, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnMCH A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:30-12-1944
CVR-nr:43555928
Selskabskapital63618000
Omsætning-
NACE-branche823000 Organisering af kongresser, messer og udstillinger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Georg SørensenAdm. direktør
Poul SandBestyrelsesformand
Sten AndersenNæstformand
Emilia Caparros van HauenBestyrelsesmedlem
Peter FrahmBestyrelsesmedlem
Esben Ting Madsen AmorsenBestyrelsesmedlem
Lars TveenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7

Kategorier

Alternative nummerformater

9926992699 26 99 269926 992699 269 926