Ofte stillede spørgsmål om virksomheder og virksomhedssøgninger

Her har vi samlet almindelige spørgsmål og hjælp til de, der vil søge efter virksomheder og produkter hos De Gule Sider. Vi har også samlet informationer til dig, der driver virksomhed og har overvejet din synlighed på degulesider.dk.

Hvor ofte opdateres virksomhedsoplysninger?

Firmanavn, adresse og telefonnummer er basisdata, der opdateres løbende (dagligt/ugentlig). Virksomhedernes profilsider opdateres også løbende.

Hvis du er virksomhedsejer kan du let opdatere dine virksomhedsoplysninger på De Gule Sider. Søg efter din virksomhed og vælg "Opdatér dine oplysninger". Du bekræfter derefter dine ændringer med MitID.

Hvorfor er det svært at finde visse oplysninger, såsom en afdeling, selvom jeg søger i det rigtige område?

Det kan skyldes, at virksomheden har valgt, at samle alle telefonnumre under én og samme optagelse I disse tilfælde skal søgningen ske i det område (eller hele landet), hvor hovedkontoret er. Klik derefter på den optagelse, der er på resultatlisten for at se afdelingernes telefonnumre.

Hvorfor kan jeg ikke finde den virksomhed, som jeg ved ligger på en bestemt adresse?

Nogle virksomheder har mange kontorer og vælger at lægge alle adresseoplysninger ét sted. Hvis du så søger på en bestemt adresse og virksomheden ikke har indtastet den adresse, som basisinformation, findes den ikke på degulesider.dk. Prøv i stedet at søge efter firmanavne uden at bruge vejnavne.

Hvorfor kan jeg ikke finde en virksomhed i et område, hvor jeg ved, at de findes?

Hver virksomhed får et områdetilhørsforhold ved hjælp af deres adresseoplysninger eller det område, virksomheden betjener. Hvis du ikke kan finde en virksomhed i et område, hvor du ved den findes, kan der være tre grunde til dette:

  • At virksomheden er beliggende i et tilstødende område. Prøv at udvide din søgning til et område, der er lidt større fx kommunenavnet.
  • At De Gule Sider har forkerte adresseoplysninger om virksomheden.
  • Prøv derefter at søge efter det nøjagtige firmanavn uden område. At virksomheden ikke findes hos De Gule Sider.

Kan jeg dele en virksomheds oplysninger?

Ja, det kan du. Find en virksomhed, vælg 'Del' og klik derefter på 'Kopier'. Du kan så vælge at dele linket ved at indsætte det i fx en mail, som en sms eller på sociale medier.

Jeg vil gerne have hjælp til min digitale markedsføring – hvad gør jeg?

Er du virksomhedsejer og ønsker hjælp til din digitale markedsføring på De Gule Sider og andre digitale platforme? Vi kan hjælpe dig med alt fra øget synlighed på Krak.dk og DeGuleSider.dk i form af en forbedret profilside og bannere til annoncering på Google, annoncer på sociale medier og en helt ny, moderne og mobiltilpasset hjemmeside. Kontakt os, så hjælper vi dig. Du finder al information om, hvordan vi kan hjælpe dig med din markedsføring på vores annonceringsside.

Spørgsmål til faktura

For spørgsmål om faktura: Besøg Mit Krak på https://mit.krak.dk/login. Her findes kopi af dine fakturaer, oversigt over dit firmas produkter og effektrapporter.