institution 

gav 3871 virksomheder i dette område

Malerfirma Kusk & Søn A/S

Damkærvej 138940 Randers Sv
logo

Malerfirmaet Kusk & Søn A/S har engagerede malere, der suser rundt i det meste af Østjylland og udfører enhver form for malerabejde, facaderenovering, vægbeklædning og dekoration. Med stor erfaring inden for malerfaget kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt malerarbejde stort som småt. Malerfirmaet Kusk & Søn A/S leverer serviceydelser til den kvalitetsbevidste kunde.

Storkøbenhavns Symaskinecenter I/S - Symaskin

Islevdalvej 142, st. sal. tv2610 Rødovre
logo

Storkøbenhavns Symaskinecenter er en familievirksomhed, grundlagt i starten af 1967. Det blev hurtigt en tradition at give en grundig vejledning før køb, fulgt op af sikkerhed for en hurtig reparation på eget værksted, hvis uheldet er ude. Vi tilbyder altid en demonstration inden køb og hvis det ønskes tilbyder vi syskole og undervisning efter køb.

Laila's private børnepasningsordning

Risengård 88700 Horsens
logo

Jeg har en privat børne pasnings ordning, i Stensballe (Horsens)Hos mig får i tilskud fra kommunen.

Sct. Joseph Søstrenes Skole

Bispegade 64800 Nykøbing F
logo

Sct Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger på den kristne tro og den kristne holdning til livet og døden.

Teknisk Isolering Fyn ApS

Østerågade 15672 Broby
logo

Teknisk Isolering Fyn ApS har stor erfaring inden for isolering af rør, ventilationsanlæg, tanke, køleanlæg og skibe. Afslutning af isolering kan være alufolie, pap og lærred, PVC og pladekappe fremstillet på eget værksted. Virksomheden er medlem af oplysnings og kontrolordningen for teknisk isolering. Dette er din sikkerhed for korrekt udført arbejde. Vi bestræber os på hurtig udførelse af projekter og har arbejdsopgaver i det meste af landet. Ring og få et uforpligtende tilbud.

Hjørring Kommune

Springvandspladsen 59800 Hjørring
logo

Hjørring Kommune er med sine mere end 65.000 indbyggere den anden største kommune i Nordjylland. Du finder os centralt placeret i Vendsyssel og dermed i centrum af Skandinavien og Nordeuropa. Hjørring Kommune er den næststørste kommune i Nordjylland og således også en stor arbejdsplads for mange medarbejdere. Læs mere på hjemmesiden.

BBP Arkitekter A/S

Bredgade 25E, 5. sal.1260 København K
logo

Om BBP Arkitekter A/SBBP Arkitekter brænder for at skabe bæredygtig holdbar arkitektur både kunstnerisk og teknisk. Vi tilstræber en rumlig og tektonisk klarhed der forløser den funktionelle opgave med fornyet energi og troværdighed.

Børnebakken Sct. Georgsgården

Østergade 657620 Lemvig
logo

Børnebakken Sct. Georgsgården er en privat børnehave med plads til ca. 40 børn. Børnehaven ligger i Lemvigs bakker i et naturskønt område, med byens vuggestue som nabo. Vi har naturen på legepladsen og i slugterne omkring os. Samtidig er der kort afstand til søen og fjorden og de kulturelle muligheder, som Lemvig by giver os.

Naturbørnehaven Lillemyr

Kannikegårdsvej 173730 Nexø
logo

Velkommen til Naturbørnehaven Lillemyr (0-6 år).Et paradis for børn. I Lillemyr, er vores fornemmeste opgave, at skabe en god barnetilværelse, med plads til ro, fordybelse og udvikling. Dette gør vi ved kort og godt, at give plads til hvert barns individuelle behov, have tilstrækkeligt personale og bruge naturen i og omkring børnehaven. Som forældre, skal du have lyst til at være med i fællesskabet og engagere dig i Lillemyr. Vi er et børnehus for dine børn!

Børnetroldene

Letsborgvej 64100 Ringsted
logo

Børnetroldene tilbyder privat børnepasning for børn i alderen 0-3 år. Vi ved, hvor vigtigt det er at have tillid til de mennesker, der passer vores børn. Og vi sætter derfor en stor dyd i at give børnene tryghed, nærværd og omsorg. Her hos os, går vi op i at udfordre børnene i både det motoriske samt den generelle læring.

Neuro4you

Åsbjerg 437323 Give
logo

Neuro4you tilbyder forløb med neurofeedback. Ønsket er at bidrage til højere trivsel i Danmark med den nyeste teknologi, der er essensen i ILF neurofeedback efter Othmer-metoden.Mit tilbud retter sig mod private såvel som virksomheder og institutioner. Neurofeedback kan også med fordel anvendes på flere typer skoler; almen, special-, erhvervsskoler samt uddannelsesinstitutioner, hvor det er et ønske at fastholde/ hjælpe elever/studerende. Træningen kan foregå i min klinik i Give.

Daginstitutionernes Lands-Organisation (DLO)

Høffdingsvej 342500 Valby

Byparkens Vuggestue (selvejende)

Hjortøvænge 405700 Svendborg

Boddum-Ydby Friskole og Børnehus

Ydbyvej 1937760 Hurup Thy

Eventyrhuset

Birkevænget 1994160 Herlufmagle

Børnebissen

Vinkelvej 24243 Rude

Børnehuset Tusindfryd

Egelyvej 124720 Præstø

Troldehøj Klinkby

Nejrupvej 6B7620 Lemvig

Viby Dagtilbud - Vuggestuen Holmevej

Grundtvigsvej 268260 Viby J

Troldeslottet ApS

Ringstedgade 764700 Næstved

Kvisten

Østergade 507620 Lemvig

Specialbørnehjemmet

Dyrskuevej 49600 Aars

Dagtilbuddet Kompasset

Kløvervangen 648541 Skødstrup

Dagtilbuddet Kompasset

Kløvervangen 688541 Skødstrup

Viby Dagtilbud - Børnehaven i Østerbo vuggestue og børnehave

Bjørnbaksvej 198260 Viby J