Se på kort
Risengård 88700 Horsens

Jeg har en privat børne pasnings ordning, i Stensballe (Horsens)Hos mig får i tilskud fra kommunen.

Bispegade 64800 Nykøbing F

Sct Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger på den kristne tro og den kristne holdning til livet og døden.

Kannikegårdsvej 173730 Nexø

Velkommen til Naturbørnehaven Lillemyr (0-6 år).Et paradis for børn. I Lillemyr, er vores fornemmeste opgave, at skabe en god barnetilværelse, med plads til ro, fordybelse og udvikling. Dette gør vi ved kort og godt, at give plads til hvert barns individuelle behov, have tilstrækkeligt personale og bruge naturen i og omkring børnehaven. Som forældre, skal du have lyst til at være med i fællesskabet og engagere dig i Lillemyr. Vi er et børnehus for dine børn!

Østergade 657620 Lemvig

Børnebakken Sct. Georgsgården er en privat børnehave med plads til ca. 40 børn. Børnehaven ligger i Lemvigs bakker i et naturskønt område, med byens vuggestue som nabo. Vi har naturen på legepladsen og i slugterne omkring os. Samtidig er der kort afstand til søen og fjorden og de kulturelle muligheder, som Lemvig by giver os.

Kongelyset 394200 Slagelse

Daginstitutionen Kongelyset er en selvejende daginstitution under KFUM`s Sociale Arbejde og med driftsoverenskomst med Slagelse Kommune. Vi har de samme budgetter som øvrige institutioner i kommunen, men vores arbejdsgrundlag hviler på den danske folkekirke. Et af vores mål er at møde mennesket, som det er - med respekt, tillid og omsorg - store som små.

Egelyvej 12-144720 Præstø
Glarbjergvej 107A8930 Randers Nø
Ringstedgade 764700 Næstved
Birkevænget 1994160 Herlufmagle
Rubinsteinsvej 532450 København Sv