Se på kort
Allerød Stationsvej 103450 Allerød

På Kiropraktisk klinik Allerød tilbyder vi undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletalsystemet. Vi behandler bl.a. ryg- og nakkesmerter, idrætsskader, kolik, piskesmæld, Isias-smerter m.m. Vi tilbyder behandling for privatpersoner samt firmaordninger. Kontakt os for at høre nærmere.

Kirkevej 1, 2. sal.2630 Taastrup

Vi er en førende gynækologisk klinik i centrum af København. Hos Metropol Gyn Clinic finder du høj kvalitet i behandlingen af gynækologiske lidelser og et omsorgsfuldt og professionelt personale. Vores primære drivkraft er dine gynækologiske udfordringer, og det er vigtigt for os, at du oplever dig i trygge hænder hos os. Det dedikerede team består af en gynækolog og to sygeplejersker - alle højt kvalificerede med mange års erfaring inden for det gynækologiske speciale.

Stabelvej 138660 Skanderborg

Mobil fodterapi - vi behandler dér, hvor du er. Vi tilbyder en række behandlingsformer, fx fodbehandling, fjernelse af ligtorne, korrektion af negle, indlæg til sko og vejledning/rådgivning om fodpleje/skovalg. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.

Østergårdvej 109600 Aars

Hos os får du personlig service i afslappende omgivelser. Vi tilbyder diverse behandlinger.

Rosenvængets Allé 6, st. sal. th2100 København Ø