Se på kort

iskias 

gav 61 virksomheder i dette område

Kiropraktisk Klinik v/ Geoffrey B. Dauscha

Gammel Kongevej 251610 København V
logo

Klinikken ligger i hjertet af København overfor Sankt Jørgens Sø. Der er nem tilgang til bus og S-tog forbindelser og med mulighed for parkering i nærheden af klinikken. Medlem af Dansk Kiropraktor Foreningen og overenskomst med Den Offentlige Sygesikring. Konsultation efter aftale.

Tidens Kiropraktor ApS

Hunderupvej 120, 1. sal.5230 Odense M
logo

Tidens Kiropraktor ApS tilbyder kvalificeret undersøgelse, behandling og rådgivning inden for smertetilstande udspringende fra muskler, nerver og led. Kiropraktorerne på klinikken har mange års erfaring med fokus på nakke-, ryg- og lændesmerter. Vi har hertil ekspertise inden for vurdering, rådgivning og behandling af spædbørn og børn samt idrætsudøvere på alle niveauer. Vi tilstræber, at alle akutte patienter kan få tid samme dag. Vi respekterer din tid så ledes, at der er minimal ventetid.

Kiropraktisk Klinik Allerød ApS

Allerød Stationsvej 103450 Allerød
logo

På Kiropraktisk klinik Allerød tilbyder vi undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletalsystemet. Vi behandler bl.a. ryg- og nakkesmerter, idrætsskader, kolik, piskesmæld, Isias-smerter m.m. Vi tilbyder behandling for privatpersoner samt firmaordninger. Kontakt os for at høre nærmere.

FYSIOLIFE, fysioterapi og forebyggelse

Jernbanegade 56000 Kolding
logo

Fysioterapi - din fysioteraput i Kolding Centrum – her ligger vi – FYSIOLIFE. Vi er et stærkt team af autoriserede fysioterapeuter med høj faglig kvalitet. Vi arbejder tæt sammen for at stille både dig og os stærkere. Det betyder at vi altid har mulighed for at sparre sammen og på den måde skræddersy det bedste forløb til lige netop dine behov. Vi er eksperter i behandling af smerter og skader samt forebyggelse.

Akupunktur Traditionel Kinesisk Klinik

Nordre Fasanvej 10, kl. sal. th2000 Frederiksberg
logo

Effektiv sygdomsbehandling. Zhou Pen Yan er førende udøver af traditionel kinesisk akupunktur i Danmark. Han kan forbedre din tilstand, næsten uanset hvilken sygdom du lider af.

Kiropraktisk Klinik Taastrup v/ Ole Davidsen

Selsmosevej 22630 Taastrup
logo

Velkommen til Kiropraktisk Klinik Taastrup v/ kiropraktor Ole C. Davidsen D.C. Jeg er medlem af Dansk Kiropraktor Forening. Overenskomst med Sygesikringen og Danmark.

Helsecenter

Nedergade 86440 Augustenborg
logo

Har du problemer med dårligt kredsløb, åreknuder, muskelspændinger, stress, smerter i ryg, arme og ben, gigt, iskias, væskeansamlinger, fiber, forstuvninger og andre sportsskader prøv Vacusac og mærk forskellen.

Nordkystens moderne akupunktur

Holger Danskes Vej 14B3000 Helsingør
logo

Nordkystens moderne akupunktur tilbyder behandling for sportsskader.- Akutte -og kroniske smerter. F.eks i forbindelse med Urinsyregigt.-Øjenbehandling for tør og våd AMD og andre øjensygdomme. Ikke Grå stær og nærsynethed- Allergier.- Er du i tvivl ring og hør endelig nærmere, til din problematik.- Jeg kører gerne ud, kommer til dig i lokalrådet - men ring gerne på forhånd

Kiropraktor Claussen

Tangsvej 16950 Ringkøbing

Konsultation efter aftale på tlf 51 41 50 62 bedst kl 9-12. Spørg om online forløb på samme nummer. Et online forløb vil give dig bedre forståelse omkring din journal , hvad du kan gøre selv og hvad du skal undgå. Vi bruger også fodskanning til at vurdere evt brug af indlægssåler. Ring for uforpligtende snak om dine muligheder 51 41 90 62.

Kiropraktisk Klinik Fredericia Aps

Prinsessegade 467000 Fredericia

Kiropraktorerne West & Loft ApS

Axeltorv 81609 København V

Akupunktur Traditionel Kinesisk Klinik - China Center

Østbanegade 115, st. sal. th2100 København Ø

Aku-Speciallæge Medicare East & West

H.P. Ørums Gade 5, st. sal.2100 København Ø

Kiropraktisk Klinik v/ Lars Juul

Østerbrogade 1152100 København Ø

Kiropraktorerne Frederiksberg

Sankt Nikolaj Vej 1, st. sal. th1953 Frederiksberg C

Kiropraktisk Klinik v/ Ulla Eileen Kjær Knudsen

Bækkeskovvej 42665 Vallensbæk Strand

Michaels Klinik

Ryttergårdsvej 843520 Farum

Kiropraktisk klinik v/ Tom Pihl

Centrumgaden 24, 1. sal. mf2750 Ballerup

Kirocare Rygcenter

Hovedgaden 37A, 1. sal.3460 Birkerød

Morsø Akupunktur & Coaching

Rugvangen 377900 Nykøbing M

Manuelbehandling - John Smedemark

Blegbanken 37100 Vejle

Gittes massage & selvudvikling

Pluggegårdsvej 253700 Rønne

Hartvigsen & Hein Rygcenter og Idrætsklinik

Vestergade 11, 1. sal., 1 sal. sal.5000 Odense C

Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk

Middelfartvej 1215200 Odense V

Fysio Danmark-Varde

Vestre Landevej 676800 Varde