Se på kort

behandling af katte 

gav 28 virksomheder i dette område

Store Heddinge Dyrehospital

Lukket

Højerupvej 94660 Store Heddinge
logo

Velkommen til Store Heddinge Dyrehospital, hvor du kan henvende dig med både små og store problemer i forhold til dit dyrs helbred. Vi ønsker at have et godt og tillidsfuldt forhold til både dyr og ejer – dette er efter vores opfattelse afgørende for at kunne give den bedst mulige hjælp til dyrene. Store Heddinge Dyrehospital er ISO Certificeret. Daglig telefontid kl. 8-9. Konsultation: Mandag til fredag efter aftale. DØGNTELEFON 56 50 21 21

Aakirkeby Dyreklinik

Lukket

Almindingsvej 2B3720 Aakirkeby
logo

Hos Aakirkeby Dyreklinik I/S er det vores mål at give den mest optimale rådgivning for det enkelte dyr og dets ejer. Det betyder at der er tid og lyst til samtale, diagnostik ved hjælp af moderne udstyr samt behandling og opfølgning efter behov. Vi rådgiver og behandler alle dyrearter, både produktionsdyr og hobbydyr. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os i åbningstiden.

AniCura Holbæk Dyrehospital ApS

Åbent

L.C.Worsøesvej 34300 Holbæk
logo

Holbæk Dyrehospital er et nybygget moderne dyrehospital for familiens kæledyr.Hospitalet er centralt placeret i Holbæk.Vores nøgleord er : Omsorg, faglighed og professionalismeVi kan tilbyde dit kæledyr professionel og faglig omsorg uanset om det drejer sig om små opgaver som vaccinationer og sundhedseftersyn eller avancerede kirurgiske indgreb, neurologiske undersøgelser og røntgenundersøgelser.

Sorana Dyreklinik & Kattepension

Lukket

Gl. Smedevej 104180 Sorø
logo

Sorana Dyreklinik ejes af Dyrlæge Sarah Beck, som tilbyder undersøgelse, rådgivning, behandling, operation samt tand- og pelspleje af hunde, katte, gnavere samt salg af foder og legetøj til dyr. Altsammen til fornuftige priser. Mine kunder kommer fra Vestsjælland, Sorø, Ringsted, Slagelse, Skælskør, Fuglebjerg, Sydsjælland, Næstved og omegn, men alle er velkommen. Her lægges stor vægt på nærhed, omsorg, adfærdsforståelse og tid til den enkelte. Endvidere har jeg en lille hyggelig kattepension.

Havdrup Dyreklinik ApS

Åbent

Skolevej 34622 Havdrup
logo

Klinikken tilbyder en bred vifte af medicinske og kirurgiske behandlinger. Klinikken består af tre dyrlæger og tre sygeplejesker som vægter den tætte kontakt med klienter og patienter meget højt.

Dyrlæge Thomas Esper Larsen

Trongårdsvej 242800 Kongens Lyngby
logo

Klinikken er en smådyrspraksis, hvor alle slags kæledyr behandles. Jeg er specialist i hundens reproduktion og fødselshjælp, og derfor er der især mange hundeopdrættere blandt de faste klienter.

Dyrlægehuset Farum ApS

Åbent

Rådhustorvet 1, st. sal.3520 Farum
logo

Hos Dyrlægehuset Farum er vi en stressfri dyreklinik, med fokus på vores patienters samt dyreejerens velvære. Vi rummer nogle af de bedste maskiner på markedet og holder os altid opdateret på den nyeste viden. Vi fungerer som almen dyreklinik for hund og kat, samt som et henvisningshospital for kaniner og gnavere.

Vestermose Dyreklinik

Lukket

Hallelevvej 254200 Slagelse
logo

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge i mellem Sorø og Slagelse, som tilbyder konsultation og behandling af b.la. heste, hunde og katte. Alle konsultationer og behandlinger af smådyr sker på vores klinik. Ved konsultation af heste, tilbyder vi altid at komme derhen, hvor du og din hest er mest trygge. #nl# #nl#Hos Vestermose Dyreklinik sørger vi for at holde os opdaterede på de nyeste metoder og teknikker, så vi har de bedste behandlingsmetoder klar.

UllaVet

Lukket

Folehaven 24652 Hårlev

AniCura Københavns Dyrehospital

Poppelstykket 112450 København Sv

Sædding Dyreklinik

Lukket

Ådalsparken 176710 Esbjerg V

Morsø Dyreklinik

Lukket

Præstbrovej 327950 Erslev

Sønderskov Dyreklinik

Lukket

Sønderskovvej 1516200 Aabenraa

Sønderborg og Omegns Kattelaug

Lukket

Damgade 92A6400 Sønderborg

Strib Dyreklinik

Åbent

Strib Landevej 75500 Middelfart

Hvidsten Dyrehospital

Åbent

Mariagervej 455A8981 Spentrup

Abild Dyreklinik

Lukket

Hovedgaden 418220 Brabrand

Løkken Dyreklinik

Åbent

Industrivej 219480 Løkken

Frederiksberg Dyreklinik I/S

Åbent

Frederiksbergvej 174180 Sorø

Møldrup Dyreklinik ApS

Lukket

Søndergade 459632 Møldrup

Dyreklinikken Bjerringbro

Lukket

Nørregade 468850 Bjerringbro

Snertinge Dyrehospital

Åbent

Slagelsevej 1A4460 Snertinge

Dyreklinikken Sundvej

Åbent

Sundvej 34B8700 Horsens

Tvingstrup Dyreklinik A/S

Gl Århusvej 188700 Horsens

Hedensted Dyreklinik I/S

Åbent

Plutovej 18722 Hedensted