Om Dyrlæge Ina Nielsen

Jeg hedder Ina Nielsen og har specialiseret mig i de såkaldte hverdagssygdomme, der ikke kræver særlige certifikater eller dyrt undersøgelsesudstyr. Derfor får du sundhedstjek, vaccinationer, sterilisationer, tandrensning, behandling af dårlig mave m.m. til en god pris, og jeg går for at være en af de billigste dyrlæger på Sjælland. Dog uden at gå på kompromis med den grundige behandling og omsorgen for dit dyr.

Yderligere information

Med en fast dyrlæge kan du forebygge sygdomme og sikre, at dit kæledyr har det godt. For jeg sætter tid nok af, til at jeg også kan nå at høre, hvordan det går eller følge op på dit kæledyrs tidligere sygdomme og symptomer.

Jeg blev dyrlæge for at kunne gøre netop det. I øvrigt er jeg opvokset på et nedlagt landbrug i Lundby og har gået på Vordingborg Gymnasium & HF, før jeg begyndte at læse til dyrlæge på Københavns Universitet.

Med mig får du en lokal dyrlæge midt i Vordingborg. Får dit dyr brug for en ultralydsscanning eller en anden undersøgelse, der kræver avanceret udstyr, sender jeg jer selvfølgelig videre til et dyrehospital eller en dyreklinik med de rette specialer.

Sådan foregår et typisk besøg på dyreklinikken

Alle besøg begynder med et sundhedstjek, så jeg kender dit kæledyrs samlede sundhedstilstand. Her spørger jeg både ind til det aktuelle problem og, hvordan dyret ellers har det.

Alt efter det aktuelle problem stiller jeg diagnosen på baggrund af den kliniske undersøgelse, en svaberprøve i øret eller en blodprøve.

I de fleste tilfælde vil en enkelt konsultation være nok til at løse problemet, og så har du et rask kæledyr igen.

Skal din hund eller kat vaccineres eller have klippet kløerne, kan du booke en konsultation her med det samme. Vil du booke tid af andre grunde, skal du lige ringe til mig først på 93 99 47 60, så jeg kan vejlede dig om, hvor lang tid du skal booke.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Dyrlæge Ina Nielsen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Dyrlæge Ina Nielsen

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

23-04-2019

CVR-nr:

40464832

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Ina Nielsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-