Se på kort

varmepumpe slagelse 

gav 127 virksomheder i dette område

Vestsjællands Gas- Vvs Og Blikkenslagerforretning ApS

Dybkær 34230 Skælskør
logo

Vestsjællands Gas- VVS- og blikkenslagerforretning ApS er aut. VVS-installatør med over 25 års erfaring. Vi er VE-godkendt og medlem af Tekniqs Garantiordning. Vi tilbyder service på hele Sjælland. Som kunde hos os er du sikret, at arbejdet bliver udført hurtigt og kompetent, til konkurrencedygtige priser. Det er dine behov, der kommer i første række. Vi udfører en bred vifte af opgaver for både private og erhverv.

Aage Langkjær A/S

Nyvej 334230 Skælskør
logo

Aage Langkjær udfører opgaver for private- og industrikunder samt kommunale institutioner .

Energi Fyn

Sanderumvej 165250 Odense Sv
logo

Firmaet ligger i Odense Sv og tager også imod kunder fra Slagelse.

Energi Fyn er en moderne og regionalt forankret energikoncern, ejet af 210.000 fynske andelshavere. Energi Fyn ejer og driver elforsyningsnettet på størstedelen af Fyn, sælger el, naturgas, varmepumper og ladeløsninger samt udruller fibernet på Fyn. Vi håndterer desuden afregning og kundeservice for flere forsyninger på Fyn samt etablerer og driver gadebelysningen i flere kommuner. Som andelsselskab har vi et særligt ansvar for at medvirke til at skabe udvikling på Fyn og for fynboerne.

Søren's Blikkenslagerforretning ApS

Sofievej 84200 Slagelse
logo

Søren's Blikkenslagerforretning ApS er en moderne virksomhed med erfarne og dygtige fagfolk, der udføres alt arbejde indefor VVS og blik. Som autoriseret VVS-installatør udfører vi en bred vifte af opgaver for private, erhverv, boligforeninger, vandværker, skoler og andre offentlige institutioner. Vores erfaring har dannet grundlag for at vi i dag er rørskadetaksatorer for flere forsikringsselskaber. Opgaverne spænder fra installation af en enkelt vandhane til totalløsninger.

Johnny B. Hansen Gas & VVS Service

Bøgevej 44230 Skælskør
logo

​Hos VVS-installatør Johnny B. Hansen Aut. Gas & VVS Service i Skælskør er vi specialister inden for VVS-installationer i og omkring Næstved og Slagelse. Hos os får du en VVS-installatør og blikkenslager, der altid giver en grundig rådgivning. Vores rådgivning er baseret på vores mange års erfaring inden for blik, gas og olie. Vi er en VVS-installatør, der altid står klar med professionel vejledning og service, når du har brug for reparation og installation af solvarme og jordvarme med videre.

OP - VVS ApS

Værkstedsvej 14230 Skælskør
logo

OP VVS ApS løser alle former for opgaver inden for vvs-faget. Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til indretningen af det nye badeværelse, renovering af varmeanlæg til udskiftning af radiatorer. Er der problemer med afløb og kloakering, rykker vi altid hurtigt ud, så I ikke skal trækkes med generne fra de til stoppede eller nedslidte rør. Vi går meget op i at opgaverne skal løses perfekt og har derfor ansat nogle af de bedste Blikkenslagere, vvs og smede.

Bell´s Service

Snekkerupvej 144200 Slagelse

Bisserup El Service

Bisserup Byvej 104243 Rude

Anderberg Klima A/S

Teglværksvej 8B4200 Slagelse

Livi Køleteknik

Ørnevej 254261 Dalmose

Helge Frandsen Stilladser

Hornsyld Industrivej 58783 Hornsyld
logo

Firmaet ligger i Hornsyld og tager også imod kunder fra Slagelse.

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Hasselbalch El-Service

Gadekærsvej 8A4200 Slagelse

Er-Company

Egevej 14220 Korsør

Kj Autotrix

Frølundevej 1014220 Korsør

El-Installatør Henning Nielsen & Co ApS

Sofievej 54200 Slagelse

Kc Teknik ApS

Middelfartvej 64200 Slagelse

Demuth Installation ApS

Søskæret 34220 Korsør

El+It Nordic I/S

Gl.Kongevej 34200 Slagelse

Dødsboet Efter K J Maskinservice v/Keld Jespersen

Ndr.Ringgade 70A, 1. sal.4200 Slagelse

Bilenberg El

Slots Bjergbyvej 36B4200 Slagelse

Wedelheim I/S

Holbækvej 414200 Slagelse

Dalmose El-Service A/S

Trafikcenter Alle 84200 Slagelse

Elto ApS

Møllevangen 24220 Korsør

Saba Sikring ApS

Holbækvej 114200 Slagelse

El:Con A/S

Holbækvej 104200 Slagelse