Om Helge Frandsen Stilladser

Professionelt grej til tiden! Danmarks største leverandør af strålevarmeanlæg på gas og vand. Spar op til 40% på varmeudgifterne samtidig med at komfortniveauet hæves. Herudover tilbydes et bredt program af industrivarme, bl.a. gaskaloriferer og vandkaloriferer også til kanalindbygning. Helge Frandsen A/S er også salg og udlejning af lifte og stilladser samt salg af badebroer som byggesæt.

Generel beskrivelse

Helge Frandsen A/S er et familieejet aktieselskab, startet i 1986 og økonomisk velfunderet. Firmaet var det første til at introducere strålevarme til opvarmning af mellemstore og store bygninger gas på det danske marked. Siden da har vi løst en lang række store og små opvarmningsopgaver og besidder i dag stor erfaring og ekspertviden indenfor industrivarme løst med strålevarme og luftvarme.

I 1992 blev firmaets aktiviteter udvidet med udlejning af stillads og salg og udlejning af telthaller til industribrug. I dag ulejer vi endvidere lifte til ethvert formål.

Se meget mere på

Helge Frandsen Stilladsers valgte links

Helge Frandsen Stilladser, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnHelge Frandsen Stilladser A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:01-01-1991
CVR-nr:15013230
Selskabskapital1000000
Omsætning-
NACE-branche439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering, 773200 Udlejning og leasing af entreprenørmateriel, 773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n., 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Mikael Fejrskov PedersenAdm. direktør
Susanne Schou SørensenBestyrelsesmedlem
Peter Sven SørensenBestyrelsesmedlem
Bent Jensen KroghBestyrelsesmedlem

Søgeord

liftudlejningVarmeløsningerVarmeanlægStilladserKlimalofterTrailerlifteGALLETTI S.P.A.Selvkørende bomlifteStilladsmonteringLeje af lifteTotalinddækningVandkalorifererBrugte lifteSaxlifteBrink LuchtverwarmingLette stilladserBomlifteSkakteVentilationsanlægUdlejning af lifteKranflytbare stilladserIndustristilladserRørstilladserKørestilladserSakslifteFraccaro Srl.StrålevarmeanlægHEWI SystemerMurerstilladserPowrmaticPersonhejseTerrassevarmerLeje af stilladserIndeklimaPlatformeBroer, entreprenørarbejdeWaterstripSkorstensstilladserClifton Engineering Ltd.Udlejning af stilladserPatio HeaterRådgivning om industrianlægArbejdsplatformeGasvarmeanlægFraccaroIndustrivarmeFaldsikringMaterialehejsePresenningsteltePatioheaterMaterialeudlejningPanradLufttæpperReparation af lifteGasvarmeGasstrålevarmeSystemstilladserårseftersynHewiStilladsoverdækningHjulkørende stilladserIndustrivarmeanlægPowrmatic Ltd.BukkestilladserHallerKaloriferevarmeBrinklifte og liftudlejningByggepladstelteLetmetalsstilladelserStilladsnetRullestilladserFacadestilladserMetalstativervarmegenvindingGaskalorifererStilladsinddækningCalorifererLuftvarmeLiftserviceHovedeftersynBygningsstilladserKalorifererStrålevarmepanelerStrålevarmeGiradStilladsudlejningOverdækningspresenningerBælteliftePersonlifteSpeciallifteLiftkontrolOverdækningerStålstilladserLastvognslifteBilmonterede lifteTerrængående lifteSelvkørende diesel lifteUdlejning af materialeOpsætning af stilladserCelsius 360LifteLagerpladsCelcius 360Selvkørende saxlifte

Alternative nummerformater

7568803375 68 80 337568 803375 688 033