Se på kort

rette bryn 

gav 15 virksomheder i dette område

Z-Hår

Åbent

Strandmarksvej 27B2650 Hvidovre
logo

Hos Frisør Z-hår betjener vi alle slags kunder: kvinder, mænd, ældre, unge og børnFrisør Z- hår er en moderne frisørsalon, der sætter din velvære i højsæde. Nøgleordene herfor er:KVALITET, RESULTAT & SERVICE.For at kunne opfylde disse 3 grundlæggende forudsætninger har Z-hår et veluddannet, frisk og engageret frisør-team, der kan vejlede og rådgive dig, til lige netop den frisure du ønsker og som passer dig bedst.Vi ses hos Frisør Z-hårZ-hår har følgende specialer:◦Børneklip◦Dame- og herreklip◦Permanent◦Toning◦Hårfarvning◦Striber◦Reflekser◦Farve af bryn og vipper◦Ret af bryn◦Kurbehandling◦Opsætning til fest◦Brudeopsætning◦Håropsætning◦Form føn◦Hairextension

GreenHair By Julie

Åbent

Strandboulevarden 1122100 København Ø
logo

Greenhair er en miljøvenlig frisør på Østerbro, hvor vi ønsker at give dig et grønt alternativ til de traditionelle former for hårbehandling. Derfor bruger vi hos Greenhair udelukkende skånsomme produkter, som er både økologiske og miljøvenlige, så du kan give dig selv og dit hår den bedst mulige behandling. I salonen fokuserer vi hver dag på at udføre et professionelt stykke arbejde af høj kvalitet samtidig med, at der bliver sat god tid af til hver enkelt kunde.

Anettes Beauty & Care

Åbent

Linde Alle 23, 2. sal. tv2850 Nærum

Velkommen til Anettes Beauty & Care. Det har altid været min store passion at arbejde med massør faget og den alternative verden, for jeg elsker den menneskelige kontakt og den glæde det giver mig at hjælpe andre mennesker. Kontakt mig for tidsbestilling.

Klinik Nord Beauty

Åbent

Kirkevej 23300 Frederiksværk
logo

Hos Klinik Nord Beauty er du som kunde i professionelle hænder. Du kan være sikker på at gå herfra, med en følelse af velvære og synlige resultater. Hvad enten du behandles for problemhud, eller blot forkæler din hud, med ren og skær forskønnelse. Klinik Nord Beauty udfører en lang række skønhedsbehandlinger. Alle behandlinger er tilpasset til den enkelte kundes ønsker og behov. Hos Klinik Nord giver vi dig kun det bedste. Du under kyndige hænder, med mange års erfaring.

Errindlev Klip

Åbent

Rødbyvej 214895 Errindlev
logo

Errindlev Klip er en hyggelig lille frisør, hvor vi tilbyder herreklip og dameklip. Ring på 32200130.

Din-Fodklinik v/Marianne Jensen

Åbent

Orionvej 784700 Næstved

Klipoteket

Granitvej 17700 Thisted

Kjær4you

Lukket

Nyborgvej 235863 Ferritslev Fyn

Park by Hanne Lykke

Åbent

Storegade 187700 Thisted

Salon Birte

Rosvangvej 9A7700 Thisted

Klippe Caféen

Åbent

Gl. Sjørringvej 67700 Thisted

Klippehuset Birthe Stengaard

Lukket

Hundborgvej 587700 Thisted

Frisette

Åbent

Borgergade 47752 Snedsted

Hair By M

Åbent

Bytorvet 78541 Skødstrup

Klippestuen

Nørgårdsvej 127752 Snedsted