Se på kort

pumpestyringer 

gav 89 virksomheder i dette område

ElectroCare, København ApS

Lukket

Generatorvej 8A2860 Søborg
logo

Electro Care er totalleverandør I Elektromekanik. Mere end 30 kompetente medarbejdere sørger for at du kan være tryg - hele tiden. Tillid forpligter - og denne forpligtigelse glæder vi os over at kunne leve op til. Hver dag, året rundt. Vi leverer og servicere elektromotorer, pumper, gear og transmissioner, lejer og tekniske komponenter til industrien.

Busch Vakuumteknik A/S

Åbent

Parallelvej 118680 Ry
logo

Busch Vakuumteknik A/S er verdens førende producent af vakuum pumper og systemer. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter.

Busch Service Center Lager, Service

Åbent

Rugvænget 5B4200 Slagelse
logo

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores produkter er førende inden for vakuum- og overtryksteknologi. Buschs produktsortiment omfatter i dag verdens største udvalg af industrielle vakuumpumper. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter. I dag har vi 60 datterselskaber i 42 lande og salgsafdelinger i over 30 lande, hvor vi leverer kvalitetsrådgivning og praktisk support ude hos kunderne. Alle vore produkter findes med forskellige tilvalg og avancerede designegenskaber og passer dermed til en lang række anvendelsesområder, så vores kunder får de bedst egnede og mest rentable løsninger. Vi evaluerer løbende vore aktiviteter med henblik på at opretholde de højeste standarder, og vi udvikler løbende innovative teknologier, som definerer fremtiden for anvendelsen af vakuumsystemer. Vores hovedkontor ligger i Maulburg i Tyskland, hvor det største produktionsanlæg i Tyskland ligeledes er placeret. Maulburg er også hjemsted for den tyske salgsorganisation, som kører sin egen servicevirksomhed. Busch har produktionsanlæg i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Korea og USA. Busch-koncernen er en familieejet virksomhed, som altid har været ledet af medlemmer af familien Busch. De 3.000 Busch medarbejdere tæller blandt andet et stort antal kemiingeniører, maskiningeniører og servicespecialister. Udover vore produktionsfaciliteter over hele verden har vi opbygget branchens mest avancerede servicenetværk for vakuumsystemer. Busch serviceteknikere og -ingeniører udfører vedligeholdelse på vakuumsystemer i alle hjørner af verden og i mange brancher – fra offshore-olieboringer i det Arktiske Hav til emballering af fødevarer i Patagonien. Vore produktionsanlæg anvender de mest moderne produktionsteknikker, maskiner og udstyr. Vores kvalitetsstyringsprocedurer overgår kravene i DIN EN ISO 9001 og diverse andre certificeringsordninger for god produktionspraksis, så vi kan opfylde de specifikke krav i alle de brancher, vi leverer produkter og serviceydelser til.

ElectroCare, Frederiksværk ApS

Lukket

Åsebro 38A3300 Frederiksværk
logo

ElectroCare er en sikker leverandør af tryghed indenfor alle former for renovering, service og vedligehold. Uanset om det drejer sig om motorer, pumper, ventilatorer, blæsere, gear, generatorer eller transformatorer kan Electrocare tilbyde en serviceaftale der forebygger driftsstop. Det giver dig ro og sikkerhed i hverdagen. Hver dag, året rundt.

Tobias Jensen Production A/S

Metalgangen 9C, st. sal.2690 Karlslunde

B. Christensens Maskinfabrik Eftf. ApS

Linåvej 9F8600 Silkeborg

Merser Pumper

Korskildemark 12670 Greve

Woerner Skandinavien ApS

Gammel Lyngvej 24600 Køge

AxFlow A/S

Schæfergårdsvej 192765 Smørum

Kåstrup Kjærs Pumpelag

Ballerumvej 2677700 Thisted

Grundfos Dk A/S

Martin Bachs Vej 38850 Bjerringbro

Højgaards

Lukket

Fabjergkirkevej 517620 Lemvig

Becker Danmark A/S

Lunavej 1B8700 Horsens

Hidrostal A/S

Petersmindevej 255000 Odense C

Novasolar A/S

Lukket

Vejlbjergvej 318240 Risskov

V. Løwener A/S

Smedeland 22600 Glostrup

Agrometer A/S

Fælledvej 107200 Grindsted

Fokdal Springvand A/S

Østerled 284300 Holbæk

Aquatec Solutions A/S

Venusvej 247000 Fredericia

Pfeiffer Vacuum Scandinavia Ab

Rathsacksvej 4, kl. sal.1862 Frederiksberg C

Xylem

Kokbjerg 106000 Kolding

ITT Flygt ApS

Anelystparken 43, 1. sal. tv8381 Tilst

PMJ A/S

Vesterlundvej 52730 Herlev

Pumpe-Teamet

Fuglebækvej 42770 Kastrup