Om Psykolog Svend Baltov

Jeg tilbyder psykologisk rådgivning/terapi i forbindelse med en lang række problemstillinger.F.eks. stress, psykologisk smertebehandling, livskriser,lette og moderate depressioner, angsttilstande, samlivsproblemer og tilpasnings-problemer.

Hvem er jeg?

Jeg er uddannet som cand.psych. fra Aarhus Universitet i 1978. Før da var jeg nogle år ved Forsvaret, og har også en uddannelse som automekaniker.

Inden jeg i 1993 blev selvstændig psykolog på fuld tid, har jeg arbejdet ved Viborg Amts Revaliderings- og Pensionsafdeling, ved Taleinstituttet, ved Pædagogisk Psykologisk Rådgivning og har været underviser ved Social- og Sundhedsskolen i Skive.

Jeg er autoriseret af Psykolognævnet og er af Dansk Psykolog Forening godkendt som specialist og supervisor i psykoterapi.

På det terapeutiske område arbejder jeg ud fra systemisk og kognitivt orienteret terapi, med erfaring fra et meget bredt problemfelt, bl.a. med parterapi, krisereaktioner og stress-problematikker.

Jeg er meget inspireret af løsningsfokuseret terapi der sigter mod en hurtig og effektiv indsats mod ”her-og-nu” problemerne, og så en behandling af de ”gamle” problemer, når der er nogenlunde ro over situationen.

Jeg har haft overenskomst med Sygesikringen siden 1992.

Psykolog Svend Baltovs valgte links

Billedgalleri

  • Psykolog Svend Baltov Psykolog, Skive - 1
  • Psykolog Svend Baltov Psykolog, Skive - 2

Psykolog Svend Baltov, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnBaltov Gruppen v/Svend Erik Baltov
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:04-12-1986
CVR-nr:12167792
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Svend Erik BaltovFuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

3166336131 66 33 613166 336131 663 361