Om Museerne i Fredericia

Institutionen Museerne i Fredericia består af flere kulturhistoriske steder på mange adresser. Administrationen af Museerne i Fredericia er fysisk placeret henholdsvis i Bymuseets hovedbygning og på Lokalhistorisk Arkiv. Hertil har Museerne i Fredericia en række formidlings- og skoletilbud på forskellige steder. Læs nærmere på hjemmesiden.

Skoletjeneste

Skoletjenesten betjener børn og unge fra børnehaveklassen og op til og med ungdomsuddannelserne. Aktiviteter og tilbud omfatter blandt andet rollespil, rundvisninger, skattejagter, guidede ture, kursus i kildesøgning, undervisningsmaterialer samt opgave- og eksamensvejledning.

Der lægges særligt fokus på brug af IT, innovation, bevægelse, indlevelse og tværfaglighed. Skoletjenesten har samarbejdsaftaler med Erritsø Fællesskole, Fredericia Gymnasium samt FALIHOS (Foreningen af lærere i historie og samfundsfag), som sammen med Skoletjenesten har afholdt en række arrangementer med fokus på didaktik og formidling inden for museums- og undervisningsområdet. Endelig arbejdes der tæt sammen med kommunes naturvejleder og andre museers skoletjenester.

Museerne i Fredericias valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Museerne i Fredericia Museer, Fredericia - 1
  • Museerne i Fredericia Museer, Fredericia - 2
  • Museerne i Fredericia Museer, Fredericia - 3
  • Museerne i Fredericia Museer, Fredericia - 4
  • Museerne i Fredericia Museer, Fredericia - 5

Museerne i Fredericia, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

FREDERICIA KOMMUNE

Selskabsform

Primærkommune

Startdato:

17-07-1964

CVR-nr:

69116418

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

841100 Generelle offentlige tjenester, 881010 Hjemmehjælp, 852010 Folkeskoler o.lign., 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

4994