Se på kort

mandskabsudlejning 

gav 2675 virksomheder i dette område

Your Partner ApS

Falstervej 165800 Nyborg
logo

Your Partner er et montagefirma, der har udført opgaver og leveret arbejdskraft inden for områderne: industri, el-installation, skibsbygning, off-shore, aptering og byggeri over hele verden. Your Partner er et naturligt led i planlægningen hos mange danske og udenlandske virksomheder, hvor konkurrenceevnen forbedres ved fleksibilitet, faglig kompetence og den heraf følgende 
styring og minimering af omkostningerne.

mandskabsudlejninger Søgeord

Your Partner tilbyder industrien en stærkt forbedret konkurrenceevne ved at forøge virksomhedens kapacitet uden at øge de faste lønomkostninger.

Vis mere

TMS Partner A/S

Virkelyst 567400 Herning
logo

Vi hjælper dig med dit projekt og er specialister i at være industriens forlængede arm inden for teknik, montage og smedearbejde. Vi svejser i alle ståltyper, m/u certifikat og rejser i ind og udland. Vore montører er bosat over hele landet og er derfor de LOKALE som kan tiltræde med kort varsel. Vi brænder for kundens projekt og alle montører er nøje udvalgt og opdateret med relevante kurser og certifikater. Vi arbejder på timepris, fastpris, eller efter aftale. Vi gør din virksomhed fleksibel.

LVC Entreprenør & Aut. Kloakmester v/ Lars Christiansen

Broksøvej 204160 Herlufmagle
logo

LVC udfører kloak, belægnings- og entreprenørarbejder for såvel private, virksomheder og institutioner. Vælger du os som samarbejdspartner, får du en autoriseret kloakmester, der tilmed har mange års erfaring inden for faget. Det er din garanti for, at arbejdet udføres korrekt og med kvaliteten i top. Vi er selvfølgelig medlem af Dansk Byggeri, Danske Kloakmestre og tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol samt Byg Garanti. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Mk Mandskabsudlejning

Lukket

Vævergangen 212690 Karlslunde

MK Mandskabsudlejning tilbyder udlejning af mandskab til små og store håndværksopgaver. Hvad enten du mangler et, fem eller ti sæt hænder, så kan vi hjælpe. Vores arbejdsmænd er fleksible og leverer arbejdet til den aftalte tid. MK Mandskabsudlejning står klar, når du står med et pludseligt behov for flere hænder.

ES Service

Åbent

Rødegård Søpark 334720 Præstø
logo

Mandskabsudlejning.

AB Farm ApS

Åbent

Fjaltringbyvej 317620 Lemvig
logo

.... if HR is a MUST - AB-Farm you can TRUST ......> 25 years with internship-trainees to DK-farms and horticulture ....East West - AB- Farm´s simply THE best ..... we care for YOU :-)))

Cs Multiservice v/Casper Strøm

Hjedsbækvej 2789541 Suldrup
logo

Drømmer du om at få anlagt en helt ny have, eller kunne du bare godt tænke dig at få hjælp til at klippe hækken? eller skal du have udført en helt anden form for anlægsarbejde, så kan vi hos CS Udlejning v/Casper Strøm hjælpe dig.

Sjællands Vikarservice ApS

Lukket

Rebslagervej 6B4300 Holbæk
logo

Sjællands Vikarservice er dit vikarbureau og er altid klar til at hjælpe. Vi har 50-års jubilæum i 2023, og har i alle årene ydet professionel vikarassistance til vores kunder i store og små virksomheder på hele Sjælland. Med Sjællands Vikarservice har du altid ekstra hænder lige ved hånden. Det giver tryghed, er enkelt og har flere fordele. Hvis du har brug for hjælp til rekruttering, så hold dig ikke tilbage med at kontakte Sjællands Vikarservice.

Cph-Diamant ApS

Egegårdsvej 52610 Rødovre
logo

Leder du efter en erfaren professionel til at tackle et projekt? Få garanterede kvalitetsresultater med CPH-DIAMANT ApS. Vi tilbyder professionelle og pålidelige tjenester til en bred vifte af behov, der arbejder med den dedikation og håndværk, der har givet os et ry for ekspertise. Kontakt os for et gratis tilbud i dag.

Pareta A/S

Åbent

Torvet 4A, 1. sal. 13400 Hillerød
logo

Pareta er et vikarbureau for pædagogiske og sundhedsfaglige vikarer. Vi formidler især pædagoger, pædagogmedhjælpere, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter til døgn- og dagtilbud samt ældreplejen.Vores forretningsplatform er samarbejde med engagement og fokus på værdiskabende løsninger, som giver vores kunder mere overskud til kerneopgaverne. Vi har ordnede forhold for alle vikarer og tilbyder en høj grad af frihed i ansættelsen og god løn efter overenskomst.

Ad-Hoc Service ApS

Åbent

Lille Gråbrødrestræde 1, 2. sal., 2 sal. sal.5000 Odense C
logo

Vi er et solidt forankret social- og sundhedsfagligt vikarbureau, der løser alle typer opgaver for social- og sundhedssektoren. Hos Ad-Hoc Service ApS får du en mødestabil og kompetent vikar med de rette faglige kvalifikationer, når du har brug for hjælp. Vi uddanner løbende vores vikarer og kan tilbyde et stort og omfattende kursuskatalog indenfor e-læring og efteruddannelse. En dækningsgrad tæt på 100% har resulteret i et årelangt samarbejde med mere end 200 institutioner i landets kommune

Krumhardt Matzen ApS

Gudrunsvej 11, st. sal.2920 Charlottenlund

Po Contractors ApS

Skolevej 8, 1. sal.9990 Skagen

Sweets Restaurant Services ApS

Willy Brandts Vej 23, st. sal. 22450 København Sv

Thorn Vikar Og Rekruttering A/S

Voerbjergvej 409400 Nørresundby

Ek-Rekruttering

Asgårdsvej 57200 Grindsted

Danske Makeupartister

Stavangerparken 55400 Bogense

Cooljobs Care ApS

Akseltorv 6B, 3. sal.6000 Kolding

Amml Consult ApS

Middelfartvej 3645491 Blommenslyst

Kim Vikarbureau ApS

Hammerensgade 1, 2. sal.1267 København K

Service To Go ApS

Silervej 62660 Brøndby Strand

Premiumwork ApS

HI-Park 3057400 Herning

Kingsman Service ApS

Åbent

Østergade 1123200 Helsinge

Agrigo ApS

Eltangvej 188A6000 Kolding

Rmc Mandskabsudlejning ApS

Blågårdsgade 38, 4. sal. tv2200 København N