Se på kort

levering 

gav 60 virksomheder i dette område

Xl-Byg Brejnholt Bjergmark A/S

Lukket

Hovedgaden 1A4050 Skibby
logo

Det er vores mål at yde en kvalificeret rådgivning og vejledning til alle vore kunder, der dels består af håndværkere og dels af private kunder. Vare sortimentet er alt indenfor byggematerialer, værktøj, byggemarkedsartikler samt haveartikler. Vi har også et havecenter.

K. E. Jensen ApS

Lukket

Industrivej 26A6330 Padborg
logo

Hos K.E. Jensen i Padborg er 32 dygtige medarbejdere klar til at tage sig af dine transportopgaver. Siden vi i 1997 startede som vognmand og fragtmand, har vi løst mange opgaver inden for logistik, fragt og distribution. Vi er fragtmænd for erhvervslivet, men private kunder er også en stor del af vores forretning. Hvis du har brug for en vognmand til en opgave, så ring til en af vores medarbejdere og få et uforpligtende tilbud.

Fyrkat Blomster

Lukket

Fyrkatvej 169500 Hobro
logo

Vi laver alt indenfor blomster og dekorationer til alle livets stunder. Du er velkommen ind i butikken og få en snak med vores kreative og dygtige blomsterdekoratører. Du købe buketter, dekorationer, vin, chokolade, specialiteter, plantedesign og begravelsesbinderi. Vi er en del af Interflora kæden.

Øens Fragtrute ApS

Åbent

Doktorvejen 149940 Læsø
logo

Målsætningen er at fremstå som en kvalitetsbevidst vognmand. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ingen opgave er for stor, og ingen opgave er for lille. Alt i fragtkørsel udføres af vores dygtige chauffører, som sætter en ære i sikker og hurtig levering.

DesignSmedien ApS

Ørneborgvej 21A8960 Randers Sø
logo

DesignSmedien leverer løsninger, og vi går altid efter et tilfredstillende resultat, så vores kunder bliver lige så tilfredse, som vi ønsker. Vi er en international ordreproducerende virksomhed med speciale i formgivning af stål og metaller baseret på erfaring og know-how. Vi laver bl.a. butiksinventar, porte havemøbler, carporte, trapper, altaner, og vi er selvfølgelig leveringsdygtig i hele Danmark. Har I spørgsmål, er I velkommen til at kontakte os.

Vognmand Erling Jensen

Åbent

Tåstrupvej 1408462 Harlev J
logo

Vognmand og Containerservice E. Jensen udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små opgaver og samarbejder med både virksomheder, der løbende eller en enkelt gang har brug for vores ekspertise, og privatpersoner. Vi tilbyder bl.a. hejseladsbiler 3 og 4 aks, kran m/grab, kærre, affaldscontainer, minigraver og motorbør. Vi leverer desuden sand, sten, muldjord o.lign. Kontakt os for mere information.

Skive Fragt A/S

Lukket

Engvej 87800 Skive
logo

Hos Skive Fragt er vi et professionelt fragtfirma, der kører for alle typer erhvervskunder i Skive, Midtjylland, Jylland og faktisk i hele landet. Som transportfirma kører vi med alle slags varer og kan levere fra dag til dag. Vi tager både imod store og små opgaver, hvorfor du altid er velkommen til at kontakte os angående en fragtopgave.

Gartneriet St. Godthåb

Lukket

Nordre Fasanvej 772000 Frederiksberg
logo

Vi er en kvalitetsbevidst blomsterbutik på Frederiksberg, der udfører opgaver inden for både traditionelt og alternativt binderi, brudebuketter, begravelsesbinderi, dekorationer, og specielle lejlighedsbuketter og meget mere. Vi bestræber os på at tilfredsstille kundens behov og sørge for en høj kvalitet, hvilket er lykkedes meget godt i mere end 100 år. Vi leverer 1. klasses kvalitetsarbejde og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

HWAM Living

Lukket

Foerlev Møllevej 38660 Skanderborg

Sæby Budservice

Åbent

Trafikcenter Sæby Syd 29300 Sæby

Bilal Hussain Levering

Toggangen 32B, 2. sal. th2730 Herlev

Hjulby Vognmandsforretning

Tunnelvej 10A5800 Nyborg

Fyns Hvidevare Levering ApS

Svovlhatten 35220 Odense Sø

J & J Levering

Lone Kellermanns Gade 14, 4. sal. 58000 Aarhus C

Marc's Levering

Krostræde 23, 2. sal. mf2770 Kastrup

Billum Vognmandsforretning ApS

Vesterhavsvej 306852 Billum

Patrick Kure Levering

Morbærhaven 2A2620 Albertslund

Ak-Levering

Bøgeparken 80, 3. sal. tv5240 Odense Nø

Ak Levering

Olaf Ryes Gade 48, kl. sal.6000 Kolding

Kebab House

Storgade 33A4180 Sorø

Mad Levering / Sebastian Monczuk

Falkonergårdsvej 16, 1. sal.1959 Frederiksberg C

Salten Vognmandsforretning A/S

Saltenvej 58653 Them

Alali Levering

Glentevej 81, 2. sal. tv5000 Odense C

Foldby Spisehus & Pizzabar

Postvej 28382 Hinnerup

Romarin Restaurant

Åbent

Ryesgade 902100 København Ø