Se på kort

lameller 

gav 27 virksomheder i dette område

Haniwood A/S

Harres 366261 Bredebro
logo

Virksomheden etableres som tømrer- og snedkerforretning. Den største del af vor virksomhed beskæftiger sig med produktion af halvfabrikata til træ- og møbelindustrien. Desuden udfører vi forarbejdningsopgaver.

Busch Vakuumteknik A/S

Åbent

Parallelvej 118680 Ry
logo

Busch Vakuumteknik A/S er verdens førende producent af vakuum pumper og systemer. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter.

Busch Service Center Lager, Service

Åbent

Rugvænget 5B4200 Slagelse
logo

Busch Vacuum Pumps and Systems er en af verdens største producenter af vakuumpumper, blæsere og kompressorer. Vores produkter er førende inden for vakuum- og overtryksteknologi. Buschs produktsortiment omfatter i dag verdens største udvalg af industrielle vakuumpumper. Vi har over 50 års erfaring og ekspertise inden for produktion af vakuumsystemer at trække på, og vil kan levere kundespecifikke løsninger til alle opgaver, hvor der kræves vakuum. Lige siden virksomhedens grundlæggelse i 1963 har vore kunder været centrum for alle vores aktiviteter. I dag har vi 60 datterselskaber i 42 lande og salgsafdelinger i over 30 lande, hvor vi leverer kvalitetsrådgivning og praktisk support ude hos kunderne. Alle vore produkter findes med forskellige tilvalg og avancerede designegenskaber og passer dermed til en lang række anvendelsesområder, så vores kunder får de bedst egnede og mest rentable løsninger. Vi evaluerer løbende vore aktiviteter med henblik på at opretholde de højeste standarder, og vi udvikler løbende innovative teknologier, som definerer fremtiden for anvendelsen af vakuumsystemer. Vores hovedkontor ligger i Maulburg i Tyskland, hvor det største produktionsanlæg i Tyskland ligeledes er placeret. Maulburg er også hjemsted for den tyske salgsorganisation, som kører sin egen servicevirksomhed. Busch har produktionsanlæg i Schweiz, Storbritannien, Tjekkiet, Korea og USA. Busch-koncernen er en familieejet virksomhed, som altid har været ledet af medlemmer af familien Busch. De 3.000 Busch medarbejdere tæller blandt andet et stort antal kemiingeniører, maskiningeniører og servicespecialister. Udover vore produktionsfaciliteter over hele verden har vi opbygget branchens mest avancerede servicenetværk for vakuumsystemer. Busch serviceteknikere og -ingeniører udfører vedligeholdelse på vakuumsystemer i alle hjørner af verden og i mange brancher – fra offshore-olieboringer i det Arktiske Hav til emballering af fødevarer i Patagonien. Vore produktionsanlæg anvender de mest moderne produktionsteknikker, maskiner og udstyr. Vores kvalitetsstyringsprocedurer overgår kravene i DIN EN ISO 9001 og diverse andre certificeringsordninger for god produktionspraksis, så vi kan opfylde de specifikke krav i alle de brancher, vi leverer produkter og serviceydelser til.

Ide Gardiner ApS

Jernbanegade 69530 Støvring
logo

Ide Gardiner indeholder 34 års erfaring, med kvaliteten i højsædet. Vi udfører alle opgaver indenfor gardiner og solafskærmning, som f.eks. : Gardiner, persienner, lamelgardiner, plissegardiner, rullegardiner, liftgardiner, panelgardiner, myggenet, markiser, screens, solafskærmning og textil ringen. Ring på tlf: 98 37 40 11 eller 20 25 40 11 for aftale. Kommer dag eller aften. Altid frisk med et uforbindende tilbud.

Mogens Rasmussen, Middelfart A/S

Lukket

Industrivej 3B5500 Middelfart

Autolåsesmeden

Lukket

Valhøjs Alle 1752610 Rødovre

Miga Gardiner ApS

Lukket

Nørre Boulevard 1524600 Køge

MT Gulve og Gardiner A/S

Christian X's Vej 116100 Haderslev

AG-Tex Gardin & Solafskærmning

Lukket

Københavnsvej 193400 Hillerød

Qtec ApS

Lukket

Lundsbjerg Industrivej 176200 Aabenraa

Bjarnholt Gardiner

Ellegårdsvej 117173 Vonge

Gardin Ekspertens Bus

Forsythiavej 177000 Fredericia

Antonsen's Gulvmontering

Nørre Tranders Vej 379000 Aalborg

BW Byg

Lukket

Nr Alslev Jernbanegade 124840 Nørre Alslev

Jefa Gardiner

Stenhuggervej 96710 Esbjerg V

Knudsens Gardiner ApS

Lukket

Nygårdsvej 296740 Bramming

Miga Gardiner ApS

Gammel Kongevej 11610 København V

Miga Gardiner ApS

Kildeager 32680 Solrød Strand

MS Tømrer & Gulvservice

Østergårdsvej 47700 Thisted

Dahl's rengøring og persiennevask

Lukket

Ravnsbjerg Krat 107400 Herning

Gardinbussen Privat-Erhverv Haderslev (Gardinfagmanden)

Lukket

Nørrekobbel 96400 Sønderborg

Botex - Andreas Carl ApS

Lukket

Nørrekobbel 96400 Sønderborg

Gardinbilen tidl. Gerts Gardiner

Lukket

Himmelev Sognevej 1054000 Roskilde

MT Gulve og Gardiner A/S

Heimdalsvej 22F7200 Grindsted

Kims Gardiner ApS - Botex

Ådalen 56600 Vejen