Se på kort

gymnasial uddannelse 

gav 469 virksomheder i dette område

Odder Gymnasium

Østermarksvej 258300 Odder
logo

Odder Gymnasium er et alment gymnasium - stx, hvor der undervises på et højt fagligt niveau i de enkelte fag. Det almene gymnasium gør dig fagligt stærk, og du udvikler din selvstændighed og kreativitet indenfor både de kunstneriske fag, sprog, naturvidenskab og samfundsvidenskab. Med en studentereksamen er du derfor godt rustet til at vælge din fremtid efter gymnasiet. Læs nærmere på hjemmesiden.

Viborg Gymnasium

Skaldehøjvej 128800 Viborg
logo

På Viborg Gymnasium er vi stolte af den høje faglighed, fællesskab og forskellighed, der gennemsyrer vor skole. Siden VG åbnede dørene for elever i 1971, har vi værnet om disse værdier - og vi er glade for at kunne konstatere, at de i den grad lever og kan mærkes i dagligdagen.

Marselisborg Gymnasium

Birketinget 98000 Aarhus C
logo

Marselisborg Gymnasium er en skole, hvor du i 3 år vil blive mødt med faglige udfordringer, der vil gøre dig klogere ikke kun på fag, men på livet. Du vil blive mødt med et stærkt fællesskab, der vil give dig en masse nye venner og give dig mange dejlige oplevelser. Læs nærmere om skole på vores hjemmeside.

Nykøbing Katedralskole

Poul Martin Møllersvej 34800 Nykøbing F
logo

Nykøbing Katedralskole har en femhundredeårige historie, og er dermed et af landets ældste gymnasier. Nykøbing Katedralskole er en moderne og udviklings orienteret skole, der tilbyder fine rammer for STX og HF uddannelserne. Læs mere på www.nykat-gym.dk

Århus Statsgymnasium

Fenrisvej 338210 Aarhus V
logo

ÅSG er et favnende og dynamisk gymnasium, hvor der er plads til forskellighed, sociale fællesskaber, drømme, fordybelse og faglighed. På Århus Statsgymnasium lægger vi vægt på at skabe et rart klima for elever og ansatte som ramme for den daglige undervisning. Vi mener, at tryghed i kombination med faglige og personlige udfordringer er forudsætningen for enhver læreproces. Stemningen på skolen og mellem lærerne og eleverne er helt særlig for ÅSG.

Svendborg Søfartsskole

Overgade 65700 Svendborg
logo

Trækker havet i dig? Vil du gerne have en uddannelse til søs? Kontakt Svendborg Søfartsskole.

Aarhus Maskinmesterskole

Inge Lehmanns Gade 108000 Aarhus C
logo

Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn. Vi er til, fordi vi skaber de kompetencer, erhvervslivet har behov for nu og i fremtiden. Vi bringer personlighed i spil med det faglige, og sætter det at samarbejde i grupper og med virksomheder, styre og lede, skabe relationer, analysere højt på dagsordenen.

Frederikssund Gymnasium

Odinsvej 63600 Frederikssund
logo

Frederikssund Gymnasium, stx og hf vil gerne være broen til din videre uddannelse! Søger du et udfordrende fagligt miljø, hvor du kan fordybe dig, lære en masse og få svar på mange spørgsmål? Søger du et socialt miljø, hvor eleverne taler sammen på tværs af uddannelser og årgange, hvor man trygt kan udfolde sig, og hvor festerne er super gode? Søger du et gymnasium med en international profil med gode studierejser og seriøse kontakter. Så er Frederikssund Gymnasium et godt valg.

Grenaa Gymnasium

N P Josiassens Vej 218500 Grenaa
logo

Grenaa Gymnasium uddanner elever på STX, HF og IB. Vi har også en kostskole. Klik dig ind på hjemmesiden og se billeder, nyheder og læs om undervisningen og alt det, der foregår på gymnasiet i fritiden.

Gymnasie Matematik

Myremosevej 122990 Nivå
logo

Gymnasie Matematik står klar til at hjælpe dig, der ønsker privatundervisning eller eksamenstræning i matematik på gymnasieniveau. Uanset hvilket niveau, du starter på, sikrer vi undervisning tilpasset dig og dine behov. Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Horsens Statsskole Gymnasium & HF-kursus

Studentervænget 28700 Horsens

Learnmark Gymnasium HHX og HTX

Stadionsvej 28700 Horsens

Learnmark Horsens

Vejlevej 1508700 Horsens

Brøndby Gymnasium

Brøndby Stadion 28A2605 Brøndby

Falkonergårdens Gymnasium og HF

Sønderjyllands Alle 252000 Frederiksberg

Aarhus Akademi

Gøteborg Allé 28200 Aarhus N

Thisted Gymnasium og HF-kursus

Ringvej 327700 Thisted

Vejen Gymnasium og HF

Petersmindevej 36600 Vejen

Syddjurs Gymnasium

Kr Herskindsvej 68410 Rønde

Nyborg Gymnasium

Skolebakken 135800 Nyborg

Morsø Gymnasium

Limfjordsvej 957900 Nykøbing M

Høng Gymnasium og HF

Hovedgaden 24270 Høng

Vuc Storstrøm, Undervisningssted Maribo

Museumsgade 64930 Maribo

Vuc Storstrøm

Bispegade 14800 Nykøbing F

Vuc Storstrøm Afd. Næstved

Teatergade 234700 Næstved