Se på kort

grusgrave 

gav 164 virksomheder i dette område

Palle Staal Transport ApS

Engmarksvej 267100 Vejle
logo

Vi er en moderne transportvirksomhed med speciale i levering af sten og grusmaterialer og transport. Vi råder over både egne og ind lejede biler. Langt de fleste er med tandemtræk, hvilket giver optimale muligheder for kørsel i terræn og for at materialerne kan tippes, hvor det ønskes. Kontakt os for yderligere information.

Dk Råstof ApS

Åbent

Høllund Tværvej 107100 Vejle
logo

Vi sælger grusgravsmaterialer til erhvervsdrivende. Folkene bag DK Råstof ApS har mange års erfaring indenfor levering af råstoffer. Vi stiller meget store krav til os selv, og gør i fællesskab vores yderste for at yde den bedst mulige service til alle vore kunder. Har du spørgsmål til vores materialer, betingelser eller andet er du meget velkommen til at kontakte os.

Preben Nielsens Eftf. / Erik's Container-Service

Musikbyen 304573 Højby
logo

Preben Nielsens Eftf. er en kvalitetsbevidst firma, som varetager mange forskellige opgaver, og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os for mere information.

Karrebæk Vognmandsforretning Vagn Nielsen ApS

Åbent

Fiskerhusvej 234700 Næstved
logo

Vi tilbyder levering af granitskærver, grus, sand, sten, muld, træflis og bark bortkørsel af jord, brokker m.v. samt kran/grab opgaver. Vi kører på hele Sjælland og brofaste øer bortset fra Fyn. Vi leverer i bigbags, løst tippet eller aflæsset med grab.

Norrecco A/S

Åbent

B-Vej 82300 København S
logo

Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen, der også ejer City Container og Hedegaard Miljø. Vi har gennem vores samarbejdspartnere og via løbende overvågning af rammevilkår et indgående kendskab i hele værdikæden fra affald til nye ressourcer med fuld sporbarhed.

Serup Minitransport ApS & Containerservice

Skovsborgvej 38620 Kjellerup
logo

Vi er levererer containerløsninger indenfor privat- og erhvervssegmentet. Vi tilbyder bla. tømning af dødsboer, flytning af maskiner, bortkørsel af affald samt levering af diverse materiale som fx. granit, sand og muldjord.

Ejvind Laursen A/S

Østre Ringgade 908722 Hedensted
logo

Udtrykt lidt populært kan man sige, at vi hos Genknus omdanner byggeaffald til byggematerialer. I realiteten modtager vi betonrester, gammel asfalt og teglaffald, som vi knuser og behandler. Resultatet er materialer, der kan genanvendes til vejbygning og lignende. Vi modtager også rent træaffald, trærødder og jord til kartering i vores jordhotel.

Sdr. Omme Handels- Og Transportselskab ApS

Skolegyden 187200 Grindsted
logo

Sdr. Omme Handels- og Transportselskab udfører en bred vifte af opgaver inden for vognmandskørsel. Vi løser store såvel som små opgaver, og vi samarbejder med både virksomheder, der løbende eller en enkelt gang har brug for vores ekspertise, og privatpersoner, som f.eks. har brug for os i forbindelse med transport. Vi sætter en ære i at kunne tilgodese vore kunders behov og lægger stor vægt på altid at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Kontakt os for yderligere information eller et uforpligtende tilbud.

Carsten Kofoed

Kuregårdsvej 143782 Klemensker
logo

Salg af harpet muldjord, råjord uden sten til opfyldning, vasket drængrus, sand og grus, både sorteret og vasket.

Transport Lillebælt

Åbent

Vejle Landevej 297000 Fredericia
logo

Transport Lillebælt er Danmarks førende transportfirma, der sikrer dig en effektiv og sikker godsbehandling.

Lyngblomstens Grusgrav

Kløvenhøj 27970 Redsted M
logo

Lyngblomstens Grusgrav er leveringsdygtig i sand, grus & sten i høj kvalitet. Vi lægger vægt på at være fleksible for at kunne imødekomme kundernes ønsker så godt som mulig. Vi henter vores materiale op fra egen grund og bearbejder dem, så de passer dit behov. Uanset om der er tale om større anlægsarbejde eller du bare vil have nye grus i din indkørsel, kan vi levere materialerne. Grusgraven råder over en velfungerende maskinpark, som betjenes af erfarne og dygtige medarbejdere.

Nordvestsjællands Sten & Grus

Åbent

Lyngvej 264573 Højby

Ragners Grusleje

Karuphøjvej 8800 Viborg

Åsted Grusgrav/Preben Nygaard

Risumvej 47870 Roslev

Sandco Råstofindvinding ApS

Østre Stationsvej 39B, 11. sal. tv5000 Odense C

Nordvestsjælland Sten & Grus

Billesvej 554500 Nykøbing Sj

Billum Vognmandsforretning ApS

Vesterhavsvej 306852 Billum

Kroghs Stensiloer A/S

Blærevej 429600 Aars

JJ Grus A/S

Nysumgaardvej 99610 Nørager

Thyborøn Nordsø Ral A/S

Sydhavnsvej 217680 Thyborøn

Skårup Entreprenørforretning v/Tommy Thomsen

Skårupvej 166900 Skjern

Tandskov Grusgrav

Resdal Bakke 53A8600 Silkeborg

Kaj Kjærs Grusgrav

Græsevej 13600 Frederikssund

Laen Ny Grusgrav

Dystrupvej 38586 Ørum Djurs

Fastrup grusgrav

Haugevej 147400 Herning