Se på kort

fremtidsfuldmagter 

gav 11 virksomheder i dette område

Jantzen & Lund, Advokatanpartsselskab

Åbent

Flodvej 73C2765 Smørum
logo

Jantzen & Lund yder advokatbistand og kvalificeret rådgivning inden for en lang række retslige områder. Vi yder rådgivning til såvel private klienter, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder samt til offentlige myndigheder. Vi gennemgår, udfærdiger og yder rådgivning til bl.a. kontrakter, virksomhedsoverdragelser, retssager samt hushandler m.v. Vi er rådgivere, der kan forudse problemer, før de opstår, og vi er kompetente og aktive sparringspartnere, der har fokus på klientens interesser.

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen ApS

Åbent

Kogade 36270 Tønder
logo

Advokatfirmaet Karen Marie & Anders C. Hansen er et mellemstort advokatfirma i Tønder. Advokatfirmaet blev etableret i 1980 i Tønder af Karen Marie Hansen og Anders C. Hansen. Siden 1980 har advokatfirmaet beskæftiget sig med bolighandel - og vi sælger boliger i hele sydjylland navnlig i den vestlige del. Vi er et advokatfirma, der vurderer, sælger og rådgiver indenfor bolighandel.

Advokatfirmaet Palle Svendsen

Åbent

Brødregade 138900 Randers C
logo

Advokatkontoret beskæftiger sig med almen praksis. I perioden 1985 til oktober 2016 har jeg for Realkredit Danmark behandlet disses inkassosager i et større distrikt, bl.a. med en del tvangsauktioner. Her på kontoret er alle ligefremme, ærlige og vi siger tingene som de er på almindelig dansk. Vi taler et dansk der er forståeligt for enhver, og man skal ikke være jurist for at forstå vores rådgivning.

Råd Til Advokat - Knaack, Brock & Valsgard

Lukket

Hersegade 34C4000 Roskilde

Advokatfirmaet Kromann Nielsen

Åbent

Torvestræde 74760 Vordingborg

Mogens Freinsilber ApS

Mærsk Andersens Vej 428930 Randers Nø

Milaw Advokater ApS

Åbent

Bredgade 45, 2. sal.7400 Herning

Advokatfirmaet Hummelhof & Vrelits I/S

Åbent

Østre Alle 69530 Støvring

Advokat Reinwald

Lukket

Ladegårdsvej 227100 Vejle

Advokat Henriette Houmann-Hammer

Åbent

Kærsgårdvej 14690 Haslev

Råd Til Advokat / Advokatanpartsselskab

Åbent

Kongensgade 26070 Christiansfeld