Se på kort

entrepriseopgaver 

gav 34 virksomheder i dette område

Dansbo Entreprise A/S

Østerbro 105000 Odense C
logo

Dansbo Entreprise har stor erfaring med murerarbejde i alle dimensioner - fra mindre projekter til større byggerier. Vores erfarne tømrere udfører træarbejde i høj kvalitet og i mange forskellige udstrækninger - lige fra rå konstruktioner til fine og krævende detaljer. Vi udfører professionelt betonarbejde til støbte fundamenter eller særlige byggeopgaver, hvor arkitektur og funktionalitet er afgørende for resultatet. Vi glæder os til at arbejde med dit projekt.

Boe Byg ApS

Smedemestervej 85600 Faaborg
logo

Vi er et team af engagerede murer, som sætter en ære i kvalitet, god service og finish. Vores mission er veludført arbejde hver eneste dag. Vi arbejder lokalt i Faaborg, Millinge, Faldsled, Dyreborg, Bøjden, Horne, Svanninge, og Korinth. Men der er også ofte bud efter os i Vester Åby, Vester Skerninge, Svendborg, Assens, Odense og Ringe. Er opgaven længere væk kommer vi gerne og giver et godt tilbud.

Mg El-Tekniq ApS

Ballesvej 19, kl. sal.8543 Hornslet
logo

Autoriseret el-installatør i Hornslet. Hos MG El-Tekniq ApS kan du trygt stole på, at vi kan løse opgaverne til tiden. Vi giver hver opgave vores fulde opmærksomhed, så vi sikrer, at enhver kunde er tilfreds. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, eller for at få et tilbud.

Peter Overby ApS

Søndervang 356780 Skærbæk
logo

VVS Comfort Skærbæk er en stærk lokal og regional forankret virksomhed med et overordentligt, og mere end 40 årigt stort referencegrundlag inden for VVS, ventilation og blikkenslagerarbejde. Vores montører kører dagligt i områderne Skærbæk, Rømø, Tønder, Bredebro, Toftlund og Ribe. På alle fagområder tilbydes rådgivning, projektering, montage og service.

Murerfirma Benny Nielsen ApS

Dolmer Bygade 88500 Grenaa
logo

Murerfirmaet Benny Nielsen er et alsidigt firma, der udfører mange former for opgaver inden for murerfaget. Vi løser opgaver alle slags opgaver og uanset om det drejer sig om en mindre reparationsopgave eller en større tilbygning, vil det være os en fornøjelse at hjælpe dig med netop dit murerarbejde. Vi sætter en ære i at levere et godt håndværk!

Dybkær ApS

Roskildevej 4022630 Taastrup
logo

Vi har erfaringen og maskinparken til at løse enhver opgave for landbrug og entrepriseopgaver. Vi sørger for altid at kunne tilbyde de nyeste og mest effektive maskiner til de opgaver, som skal løses i løbet af året. Vi klarer f.eks. entrepriseopgaver, totalentreprise, jord- og betonarbejde, udgravninger, kloak og TV-inspektion samt slamsugning, brolægning, snedrydning, saltning, grøn vedligeholdelse og meget mere. Med en maskine fra os, er du sikker på at få en effektiv løsning til din opgave.

Strandgaardens Murerfirma og Entreprenør

Strandagervej 88500 Grenaa
logo

Strandgaardens Murerfirma og Entreprenør tilbyder små og store opgaver inden for entrepriser. Hos os kan du leje en murer og en mand, der kan lave alt. Hvad enten du har brug for udskiftning af vinduer, opmuring af trapper, ny belægning eller noget helt fjerde, så står vi klar til at løse opgaven for dig.

Als Tømrerne ApS

Smedevænget 96430 Nordborg

Dany Byg & Renovering

Langelunden 16, st. sal. th2990 Nivå

KJ Tømrer

Rødeledsvej 705700 Svendborg

Tømrermester Henrik Jensen

Løvvænget 213100 Hornbæk

Anders Friis

Ll Blovstrødvej 13A3450 Allerød

Dana Electric Århus A/S

Odensegade 158000 Aarhus C

Erling Andersen Snedker- og Tømrerforretning A/S

Lille Kolstrup 306200 Aabenraa

Håndværkeren ApS

Frederiksgade 398700 Horsens

Nordals Entreprenørforretning

Hellesøvej 356430 Nordborg

Snogebæk Byg ApS

Kofoedsvej 123730 Nexø

JC Byg

Nykøbingvej 2094990 Sakskøbing

Bp Soendergaard A/S

Trekanten 44B8500 Grenaa

Kaels P/S

Kongensgade 43A3550 Slangerup

JP El-Anlæg A/S

Broenge 312635 Ishøj

CN. Håndværk V/ Murermester Carsten Nielsen

Kastrupvej 254760 Vordingborg

Murerfirmaet Jens Nørager ApS

Gudrunsvej 22920 Charlottenlund

Murermester Martin W Hansen

Ladegård Mark 315560 Aarup

Jb-Tømrer ApS

Rosensgade 30, 1. sal. tv8000 Aarhus C