Se på kort

elopgaver 

gav 33 virksomheder i dette område

Kühl El Og Teknik ApS

Lukket

Ribersvej 127200 Grindsted
logo

Vi køre ud fra Esbjerg og Grindsted.Vi leverer vores arbejde med et højt fagligt niveau og stolthed i vores arbejde.Vi bliver løbende efteruddannet og tager kurser for at kunne yde den bedste service og være opdateret med den nyeste viden inden for branchen.

Mg El-Tekniq ApS

Lukket

Ballesvej 19, kl. sal.8543 Hornslet
logo

Autoriseret el-installatør i Hornslet. Hos MG El-Tekniq ApS kan du trygt stole på, at vi kan løse opgaverne til tiden. Vi giver hver opgave vores fulde opmærksomhed, så vi sikrer, at enhver kunde er tilfreds. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer, eller for at få et tilbud.

Lh-Elteknik ApS

Lukket

Produktionsvej 262600 Glostrup
logo

LH-ELTEKNIK er et team af professionelle elektrikere som tilbyder vores kunder et højt fagligt niveau og vi er en samarbejdspartner du altid kan regne med. Vi har altid en elektriker klar til at hjælpe dig, døgnet rundt.

Lh-Elteknik

Lukket

Håndværkervangen 24550 Asnæs
logo

LH-ELTEKNIK er et team af professionelle elektrikere som tilbyder vores kunder et højt fagligt niveau og vi er en samarbejdspartner du altid kan regne med. Vi har altid en elektriker klar til at hjælpe dig, døgnet rundt.

JA Elteknik

Middelfartvej 805466 Asperup
logo

JA Elteknik tilbyder alt inden for el-arbejde, som udføres af vores engagerede faguddannede personale med kunden i centrum. Kvalitetsarbejde er for os en selvfølge, og det tilbydes til konkurrencedygtige priser. Desuden sælger vi kvalitetsfyrværkeri fra opvarmet butik af uddannet personale. Kontakt os for mere information og besøg gerne vores butik.

J. C. Jensen A/S

Lukket

Nygaardsvej 24760 Vordingborg
logo

J.C. Jensen A/S er et dynamisk el-firma, med øje for kvalitet og god kundepleje.Vi har mere end 60 års erfaring i el-branchen, og udfører alt i el, bl.a Fejlfinding og reparation, nybyggeri, tilbygninger, renoveringer, klimaanlæg, solceller, data, alarm, automatik, intelligente løsninger, f.eks. IHC og KNX.Vi tilbyder os med alle typer installationer inden for el-faget. Vi er bl.a specialister i butiksbelysninger, dørtelefoni og adgangskontrol.

Dragsbæk El-Service

Lukket

Gammel Skørpingvej 159520 Skørping
logo

Dragsbæk El-Service udfører almindelige elinstallationer, nybyggeri, ombygning, renovering, tilslutning og tilmelding af solceller, opsætning af ladebokse til el-biler, mm. Jeg sætter kundetilfredshed højt og bestræber mig derfor på at have en fornuftig dialog med kunderne igennem hele forløbet. Pålidelighed, kvalitet, faglig stolthed og personlig service er nøgleordene bag virksomheden.

Bigårdens El & Alarm Teknik ApS

Lukket

Ejby Strandvej 34070 Kirke Hyllinge
logo

Leder du efter et sikkert alarmsystem til dit hus eller din virksomhed? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bigårdens El & Alarm tilbyder vi avancerede alarmsystemer til virksomheder og privatpersoner i blandt andet Kirke Hyllinge, Skibby og hele Hornsherred samt Roskilde og omegn.

El Alliancen ApS

Lukket

Frankrigsgade 702300 København S
logo

Hos El Alliancen ApS tilbyder vi alt inden for el arbejde. Kontakt os for yderligere oplysninger eller hvis du ønsker et tilbud.

CL EL TEKNIK v/ Christian Larsen

Lukket

Provst Bentzons Vej 23, 2. sal. th2860 Søborg

Kirchheiner El-Teknik ApS

Nørremarksvej 806270 Tønder

Agesen El ApS

Østergade 339690 Fjerritslev

Stokbro El

Åbent

Fabriksvej 316000 Kolding

Elektrikeren i Aabyhøj

Lukket

Silkeborgvej 3148230 Åbyhøj

Bp Soendergaard A/S

Åbent

Trekanten 44B8500 Grenaa

Bramdrupdam El

Vejlevej 3426000 Kolding

ODENSE EL ApS

Lukket

Østerbro 85000 Odense C

ASG El-TEK ApS

Voldum-Rud Vej 778370 Hadsten

Sinus Installation A/S

Lukket

Suensonsvej 148600 Silkeborg

PH-El & Sikring ApS

Lukket

Skudehavnsvej 272150 Nordhavn

NJ El-Service

Vestergårdsvej 664300 Holbæk

Virklund Installationsforretning A/S

Knudlundvej 18653 Them

Sydhavs Elektrikeren

Lukket

Musvitvej 274800 Nykøbing F

B & P El ApS

Dagnæs Boulevard 438700 Horsens

Recke El ApS

Lukket

Stationsvej 545771 Stenstrup