Se på kort

debitorer 

gav 15 virksomheder i dette område

BVN Bogføring

Lukket

Knudsgade 169700 Brønderslev
logo

Er du en af dem, der bruger de sene nattetimer til det du allermindst har lyst til? Er du træt af tørre tal og administration? Vil du have styr på bogføringen? Så overlad det til BVN Bogføring, og få tid til det du er bedst til. Nemlig din forretning. Vi påtager os opgaver, såsom bogføring af bilag, momsregnskab, kasse- bank- giro og løn, hosting af dit miljø m.m. Kontakt os gerne for yderligere information.

BP-Regnskabsservice

Skævingevej 103320 Skævinge
logo

BP Regnskabsservice udfører regnskabshjælp for entreprenører, restauranter og firmaer med flere udlejningsejendomme. Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak.

Kuglerammen

Marius Pedersens Vej 864300 Holbæk
logo

Kuglerammen er en mindre virksomhed uden stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.Med mere end 15 års erfaring med bogføring og regnskab kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alle regnskabsmæssige løsninger – store som små.Vores kundekreds omfatter i dag en lang række mindre såvel som større virksomheder på det meste af Sjælland.

GK Bogholderi

Lukket

Nørholmsvej 147C9000 Aalborg
logo

Har du brug for en dygtig bogholder, der kan hjælpe dig med bogholderi, økonomi og regnskab? Så står GK Bogholderi klar til at udføre opgaven for dig. Vi kan hjælpe store og små virksomheder med bogføring og økonomi, og vi tilbyder fleksible og effektive løsninger, der passer til dine behov.

Lene Bjerre Kontorservice

Ørbækvej 86880 Tarm
logo

Hos Lene Bjerre Kontorservice kan du få hjælp til bogføring og revision. Vi beskæftiger os med lønhåndtering, momsregnskab og anden kontorservice. Kontakt os ved interesse.

AL Finans A/S

Sluseholmen 2, 1. sal. th2450 København Sv

Din Freelance Bogholder

Næstvedvej 404180 Sorø

Bang Regnskabsservice

Lukket

Kærehave Skovvej 17, 1. sal. th4100 Ringsted

In-Count

Skovbrynet 98850 Bjerringbro

Aagreen Bogføring v/Lykke Aagreen

Rørmosen 674000 Roskilde

Bogholderhuset

Amsterdamvej 4, 2. sal. tv2300 København S

Westergaard Regnskabsservice

Lukket

Allékredsen 73400 Hillerød

Qvist Regnskab

Lukket

Klosterbakken 287080 Børkop

Coface

Jens Ravns Vej 11C7100 Vejle

Accountess

Tårup Byvej 23B5871 Frørup