Om Wellness og Massage Maria Isaksen

Lider du af hovedpine/migræne, nakke/skuldersmerter, iskiasproblemer, lænde/rygproblemer, tennis-/golfalbue, smerter i benet/achillessenen eller trænger du bare til at stresse af fra det daglige ræs? Så ring og bestil tid hos mig. Jeg er uddannet ved Jysk Fysiologisk Massage Institut og tilbyder forskellige typer behandlinger for både voksne, børn samt dyr. Jeg er særligt specialiseret i kraniosakralterapi og fysiurgisk massage. Læs mere på min hjemmeside.

Wellness og Massage

- Fysiurgisk massage for både voksne, børn og dyr

- Kraniosakralterapi for både voksne, børn og dyr

- Ansigts- og hovedbundsmassage

- Bindevævsmassage

- Wellness: ansigtsbehandling

- laserterapi og detox behandling

- Øre- og kropsakupressur

- Jeg laver også firmaordninger

- Gavekort kan købes

Lider du af hovedpine/migræne, nakke/skuldersmerter, iskiasproblemer, lænde/rygproblemer, tennis-/golfalbue, smerter i benet/achillessenen - eller trænger du bare til at stresse af fra det daglige ræs....?

- Så ring og bestil tid hos mig.

Tlf: 61 68 05 93

Eller læs mere på: www.wellness-og-massage.dk

Om Maria Helene Isaksen

Mit navn er Maria Helene Isaksen. Jeg er uddannet massageterapeut og kraniosakralterapeut. Jeg har været selvstændig Terapeut siden 2008.

Jeg er medlem af BFM 1992 ( brancheforeningen for massør), og jeg er RAB registreret massageterapeut, hvilket betyder registreret alternativ behandler.

Der bliver ført tilsyn med loven og udstedt RAB-godkendelser af sundhedsstyrelsen. Derfor kan du gøre brug af din sundhedsforsikring eller dine andre privateforsikring ifm fysiurgisk massage hos mig.

Jeg er uddannet massageterapeut ved Jysk Fysiologisk Massage institut (på Idrætsklinikkens Kursuscenter under Søren Pedersen , Piann Kolling) en af Danmarks ældste og mest kvalitetsbevidste massørskoler.

Derudover er jeg er uddannet kraniosakralterapeut ved Institut for Kraniosakral Terapi.

Wellness og Massage Maria Isaksen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnWellness og Massage
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-01-2010
CVR-nr:25244214
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n., 477900 Detailhandel med brugte varer i forretninger, 960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Ledelse/Administration

Maria Helene IsaksenFuldt ansvarlig deltager