Visti & Sommers Gulvservice Aps logo

Visti & Sommers Gulvservice Aps

Om firmaet

Visti & Sommers Gulvservice ApS udfører alle typer slibning, afhøvling og behandling af gulve. Vi har over 10 års erfaring med gulvopgaver for privat- og erhvervskunder. Vi har ligeledes en solid erfaring med faste...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
39 68 00...
Adresse

Kongelysvej 23

2820 Gentofte

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Visti & Sommers Gulvservice ApS udfører alle typer slibning, afhøvling og behandling af gulve. Vi har over 10 års erfaring med gulvopgaver for privat- og erhvervskunder. Vi har ligeledes en solid erfaring med faste opgaver/løbende vedligeholdelse for en række erhvervskunder herunder ambassader, ministerier, boligforeninger & plejehjem. Vores målsætning er at levere et kvalitetsorienteret arbejde hver gang, som er i overensstemmelse med kundens ønske. Kontakt os for en uforpligtende tilbud.

Visti & Sommers Gulvservice Aps' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Visti & Sommers Gulvservice Aps

Omsætning

932 tkr

Afkastningsgrad

1.89 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Visti & Sommers Gulvservice Aps findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VISTI & SOMMERS GULVSERVICE ApS

CVR-nr:

31861489

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

Startdato:

30-01-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Gulvbehandlinger, Gulvafslibning, Pudsning af gulve, Gulvrenovering, sommer gulvservice, Visti sommers gulvservice, Tæpper, industrigulve, Gulvmænd, gulvpolering, gulvmand, Trægulveafslibning, Gulv afslibning, Gulv afhøvling, Gulvafhøvling, afhøvling af gulve, Gulv slibning, visti gulvservice, Visti, Overfladebehandling, Slibning af gulve, visti sommers gulvservice, Slibeopgaver, Gulvarbejde, Visti sommer, Vinylgulve, Gulvslibning, Trægulve, visti, sommer, afslibning af gulve, Renovering af gamle gulve, Gulv sliber, butiksgulve, polering af gulve, pudsning af gulve, trægulve, Visti og sommers, Gulvfirmaer, Afslibning af gulve, visti og sommers, Ludbehandling af gulve, Gulvbelægninger, Efterbehandlinger, Gulvpolering, Sommer, gulv afslibning, Linoliumsgulve, Gulvafslibninger, Gulvbehandling, Gulvlakering, Gulvvedligeholdelser, Gulvopgaver, Gulvbelægning, oliering af gulve, Industrigulve, Gulvmand, visti sommer, Gulvafhøvlinger, Gulvbelægningsservice, Polering af gulve, vinylbelægninger, Gulve, gulvmænd, gulv afhøvling, gulv slibning, oliebehandling af gulve, Lakering af gulve, Epoxy gulve, Afslibninger, Renovering af gulve, renovering af gamle gulve, ludbehandling af gulve, Overfladebehandlinger, gulv sliber, Butiksgulve, Gulvlakeringer, Gulvslibninger, Oliebehandling af gulve, gulvrenovering, Afhøvling af gulve, Ludbehandling, trægulveafslibning, ludbehandling, Sommer gulvservice, Vinylbelægninger, Gulvpleje, renovering af gulve, Gulvservice, Visti gulvservice, Oliering af gulve
Alternative nummerformater

39680060

39 68 00 60

3968 0060

39 680 060