Visti & Sommers Gulvservice ApS

  Om firmaet

  Visti & Sommers Gulvservice ApS logo

  Visti & Sommers Gulvservice ApS udfører alle typer slibning, afhøvling og behandling af gulve. Vi har over 10 års erfaring med gulvopgaver for privat- og erhvervskunder. Vi har ligeledes en solid erfaring med faste...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  39 68 00...
  Adresse

  Kongelysvej 23

  2820 Gentofte


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Visti & Sommers Gulvservice ApS udfører alle typer slibning, afhøvling og behandling af gulve. Vi har over 10 års erfaring med gulvopgaver for privat- og erhvervskunder. Vi har ligeledes en solid erfaring med faste opgaver/løbende vedligeholdelse for en række erhvervskunder herunder ambassader, ministerier, boligforeninger & plejehjem. Vores målsætning er at levere et kvalitetsorienteret arbejde hver gang, som er i overensstemmelse med kundens ønske. Kontakt os for en uforpligtende tilbud.

  Visti & Sommers Gulvservice ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Visti & Sommers Gulvservice ApS

  Omsætning

  932 tkr

  Afkastningsgrad

  1.89 %

  Antal ansatte

  2

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Visti & Sommers Gulvservice ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  VISTI & SOMMERS GULVSERVICE ApS

  CVR-nr:

  31861489

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

  Selskabskapital

  125 000

  Startdato:

  30-01-2009

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Gulvbehandlinger, Gulvafslibning, Pudsning af gulve, Gulvrenovering, sommer gulvservice, Visti sommers gulvservice, Tæpper, industrigulve, Gulvmænd, gulvpolering, gulvmand, Trægulveafslibning, Gulv afslibning, Gulv afhøvling, Gulvafhøvling, afhøvling af gulve, Gulv slibning, visti gulvservice, Visti, Overfladebehandling, Slibning af gulve, visti sommers gulvservice, Slibeopgaver, Gulvarbejde, Visti sommer, Vinylgulve, Gulvslibning, Trægulve, visti, sommer, afslibning af gulve, Renovering af gamle gulve, Gulv sliber, butiksgulve, polering af gulve, pudsning af gulve, trægulve, Visti og sommers, Gulvfirmaer, Afslibning af gulve, visti og sommers, Ludbehandling af gulve, Gulvbelægninger, Efterbehandlinger, Gulvpolering, Sommer, gulv afslibning, Linoliumsgulve, Gulvafslibninger, Gulvbehandling, Gulvlakering, Gulvvedligeholdelser, Gulvopgaver, Gulvbelægning, oliering af gulve, Industrigulve, Gulvmand, visti sommer, Gulvafhøvlinger, Gulvbelægningsservice, Polering af gulve, vinylbelægninger, Gulve, gulvmænd, gulv afhøvling, gulv slibning, oliebehandling af gulve, Lakering af gulve, Epoxy gulve, Afslibninger, Renovering af gulve, renovering af gamle gulve, ludbehandling af gulve, Overfladebehandlinger, gulv sliber, Butiksgulve, Gulvlakeringer, Gulvslibninger, Oliebehandling af gulve, gulvrenovering, Afhøvling af gulve, Ludbehandling, trægulveafslibning, ludbehandling, Sommer gulvservice, Vinylbelægninger, Gulvpleje, renovering af gulve, Gulvservice, Visti gulvservice, Oliering af gulve
  Alternative nummerformater

  39680060

  39 68 00 60

  3968 0060

  39 680 060