Om Vestermose Dyreklinik

Vestermose Dyreklinik er din dyrlæge i mellem Sorø og Slagelse, som tilbyder konsultation og behandling af b.la. heste, hunde og katte. Alle konsultationer og behandlinger af smådyr sker på vores klinik. Ved konsultation af heste, tilbyder vi altid at komme derhen, hvor du og din hest er mest trygge. #nl# #nl#Hos Vestermose Dyreklinik sørger vi for at holde os opdaterede på de nyeste metoder og teknikker, så vi har de bedste behandlingsmetoder klar.

Dyreklinik med udkørende hestedyrlæge på Sjælland

Martin er klinikkens dyrlæge. Heste har altid været en del af hverdagen, da han er opvokset på et stutteri. Men også hunde og katte har altid betydet meget. Han er uddannet på Københavns Universitet med speciale i Heste, men har også mange års erfaring i hunde og katte fra hans arbejde på Ølby Dyrehospital. Martin har løbende efteruddannet sig med kurser både i udlandet og herhjemme.

Louise er klinikkens sygeplejerske og har mange års erfaring fra blandt andet Københavns dyrehospital, hun har fagveterinærsygeplejerskeuddannelsen i anæstesi og har bred erfaring og både heste, hunde og katte.

Hos Vestermose dyreklinik er vi ligeså kompetente i behandling af smådyr og tager os af alle opgaver, der omhandler behandling, operation og konsultation af smådyr og har alsidige kompetencer i b.la. reproduktion, akutte tilstande, medicinske og ortopædiske patienter.

Vestermose Dyrekliniks valgte links

Billedgalleri

  • Vestermose Dyreklinik Hestedyrlæge, Slagelse - 1
  • Vestermose Dyreklinik Hestedyrlæge, Slagelse - 2
  • Vestermose Dyreklinik Hestedyrlæge, Slagelse - 3
  • Vestermose Dyreklinik Hestedyrlæge, Slagelse - 4

Vestermose Dyreklinik, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnDyrlægen Aps
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:01-02-2020
CVR-nr:41147229
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche750000 Dyrlæger

Ledelse/Administration

Martin VedelDirektør

Alternative nummerformater

5365631353 65 63 135365 631353 656 313