Vestbirk Vognmandsforretning ApS logo

Vestbirk Vognmandsforretning ApS

Om firmaet

Vestbirk Vognmandsforretning ApS bringer jeres gods sikkert fra A til B. Vi kører entreprenørkørsel, affaldskørsel, blokvogn m.m. Men bilerne gør det ikke alene. Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 78 11...
Adresse

Kongevej 20

8752 Østbirk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vestbirk Vognmandsforretning ApS bringer jeres gods sikkert fra A til B. Vi kører entreprenørkørsel, affaldskørsel, blokvogn m.m. Men bilerne gør det ikke alene. Derfor sørger vi altid for at have en dygtig medarbejderstab, den nyeste kommunikationsteknologi og en politik, der sikrer, at fleksibilitet, effektivitet og professionalisme håndhæves som kerneværdier. Kontakt os for yderligere information.

Generel beskrivelse

Vestbirk Vognmandsforretning er et gammelt velfungerende vognmandsfirma, som startede i 1962 under ledelse af ægteparret Kirsten og Karl Emil Pedersen.

Idag ledes firmaet af sønnen Poul Pedersen, som har været ansat i over 30 år, men det skal dog også nævnes, at han stadigvæk får hjælp af moderen Kirsten Pedersen.

Firmaet beskæftiger idag 5 medarbejdere og tilbyder alt inden for entreprenørkørsel, der inkluderer jordkørsel og levering af sand og grus.

Firmaet leverer også til anlægsgartnere, varer som granit, flis, bark og ral.

Desuden tilbyder man udlejning og tømning af affaldscontainere, kranarbejde og transporter med blokvogn samt udlejning af f.eks køreplader.

Vestbirk Vognmandsforretning ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vestbirk Vognmandsforretning ApS

Omsætning

3 102 tkr

Afkastningsgrad

2.02 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vestbirk Vognmandsforretning ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VESTBIRK VOGNMANDSFORRETNING ApS

CVR-nr:

30089804

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

400 000

NACE-branche

494100 Vejgodstransport

Startdato:

19-12-2006

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75781172

75 78 11 72

7578 1172

75 781 172