Om firmaet

Totaldiamanten - alt i bore- og skærearbejde. Totaldiamanten ApS leverer velplanlagt og sikker udførelse af alle former for diamantskæring og diamantboring i beton, mursten og asfalt, gulvskæring, vægskæring og håndholdt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
43 71 43...
Adresse

Guldalderen 32

2640 Hedehusene

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Totaldiamanten - alt i bore- og skærearbejde. Totaldiamanten ApS leverer velplanlagt og sikker udførelse af alle former for diamantskæring og diamantboring i beton, mursten og asfalt, gulvskæring, vægskæring og håndholdt skæring. Vi tilpasser vores løsning til de konkrete krav til opgavens udførelse, til de stedlige adgangs- og pladsforhold og til den projekterede logistik. Læs mere på vores hjemmeside www.totaldiamanten.dk

Om os

Vi tilpasser vores løsning til de konkrete krav til opgavens udførelse, til de stedlige adgangs- og pladsforhold og til den projekterede logistik.

Vi tager os gerne af affaldshåndteringen som del af vores tilbud - vi både neddeler, udtager og bortskaffer skæreaffald miljørigtigt og i henhold til kommunale forskrifter.

Alle opgaver kan løses

Uanset om det gælder fjernelse af hele bygningsdele, forberedelse til installationsarbejder eller arbejder i forbindelse med sanering udfører vi arbejdet kompetent, samvittighedsfuldt og ansvarligt.

Vi deltager gerne i både nybygning og i ombygnings- og renoveringsopgaver.

Vi har teknisk avanceret grej, veludstyrede servicebiler og en veluddannet og rutineret stab af skærefolk. Alle vores projektledere har mere end 30 års erfaring i branchen.

Diamantboring i alle materialer

Brug for diamantboring?

Totaldiamanten har i mange år udført diamantboring for erhvervskunder og private. Vi udfører diamantboring til konkurrence dygtige priser, men laver gerne et tilbud på større opgaver.

Vi udfører diamantboring i alle materialer, og i diametre fra 10 mm til 1.000 mm.

Fra 35 mm og opefter kan vi gennembore alle materialetykkelser.

Diamantboring kan udføres både vandret og lodret, og er især velegnet til f.eks. gennemføring af ledninger eller af mindre rørinstallationer, mm. Kan også udføres som tørboring under specielle forhold.

Mere end 20 års erfaring.

Asfaltskæring i veje, fortove, etc.

Asfaltskæring udføres af meget erfarent personale med mange års erfaring.

Vi udfører asfaltskæring i dybder indtil 380 mm. i forbindelse med f.eks. lednings- og installationsarbejder, udskiftning af dæksler og opretning af kantsten, etc.

En fordel ved asfaltskæring frem for traditionel opbrydning er at traceer kan henstå med de skårne fuger, uden afdækning, indtil traceet åbnes - det er rationelt og økonomisk.

Vi råder over flere maskinstørrelser og kan udføre opskæring af asfalt i vejbaner, cykelstier, fortove, etc.

Vi bor i Hedehusene ved Roskilde, men kommer over hele Sjælland og København.

Diamantskæring i alle hårde materialer

Totaldiamanten udfører alle former for diamantskæring med meget erfarent personale.

Vi udfører diamantskæring som gulvskæring, vægskæring, wireskæring, cirkelskæring og håndholdt skæring, som kan udføres i alle former for natursten, i tegl og i armeret beton, etc.

Vi råder over biler som både er udstyret med generator og vandtank, og vi kan derfor udføre opgaver på steder hvor der ikke er adgang til vand- og strømforsyning, f.eks. ved påboring af kloakstik i terræn eller på byggepladser under opstart.

Kontakt os gerne for tilbud eller priser.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Totaldiamanten ApS

Omsætning

15 479 tkr

Afkastningsgrad

12.56 %

Antal ansatte

31

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Totaldiamanten ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TOTAL DIAMANTEN ApS

CVR-nr:

33163436

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

17-09-2010

Ledelse/Administration
Jørn Arrild

Direktør

Diana Germann Nielsen

Bestyrelsesformand

Søren Tscherning

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

43714304

43 71 43 04

4371 4304

43 714 304