Om Tarp Bryggeri

Tarp Bryggeri producerer mjød, der er ganske enestående, hvad angår smag, kvalitet og farve. Hver mjød har sin helt egen unikke charme. Farven er som det pureste guld og smagen er blød og afrundet

Yderligere information

Velkommen hos Tarp Bryggeri – vi brygger dansk produceret mjød og har brygget mjød i mange år. Vi er et familieejet bryggeri og det at brygge er en del af vores familietraditioner. Vi har bl.a. lavet vin helt tilbage fra 50’erne. I dag finder du dog udelukkende vores mjød på hjemmesiden.

Til at brygge mjød anvender vi udelukkende den bedste kvalitet af honning, krydderier, bær og frugter. I vores udvalg finder du både sød, halv-sød og tør mjød. Smagen i en mjød kan variere alt efter, hvordan forholdet er mellem diverse ingredienser. Hvis en given mjød f.eks. indeholder høje mængder af honning og søde frugter eller bær, i den søde kategori, vil der automatisk også være mere sukker i mjøden, hvilket vil gøre at mjøden kategoriseres i det søde hjørne.

Omvendt hvis mjødens indhold af honning, frugt og bær er i den lave ende, vil du typisk opleve en mere tør mjød. Det vil altså afhænge af den opskrift, som anvendes til at brygge mjøden, hvorledes om den er sød, halv-sød eller tør.

Billedgalleri

  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 1
  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 2
  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 3
  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 4
  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 5
  • Tarp Bryggeri Bryggeri, Esbjerg - 6

Tarp Bryggeri, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnTarp Bryggeri
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-08-2013
CVR-nr:15394986
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche110300 Fremstilling af cider og anden frugtvin

Ledelse/Administration

Claus JørgensenFuldt ansvarlig deltager