Om firmaet

Et godt supermarked giver dig mange oplevelser.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
54 64 77...
Adresse

Ved Åen 3

4930 Maribo

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Et godt supermarked giver dig mange oplevelser.

Superbrugsen og dig

Vi handler om dig!

Hver dag starter vi på en frisk med nybagt brød, friskt frugt og grønt, ny inspiration til aftensmaden og flere sunde retter, der er lige til at spise. Hver dag tager vi som Danmarks største supermarked ansvar ved at gå foran loven, hvis vi ikke finder den tilstrækkelig omkring skadelig stoffer i hverdagen. Hver dag handler vi om dig, så du kan handle godt. Så vi sammen med vores 1,7 millioner medlemmer kan dyrke fællesskabet om bedre mad.

Hvad skal vi have at spise?

Alle kender spørgsmålet, og alle prøver hver dag at gøre sit bedste. Som Danmarks største supermarked arbejder vi på at gøre det nemmere for dig at spise mere sundt, mere økologisk, mere varieret og mindre sødt. Vores slagtere står parate med nye udskæringer, nye færdige retter lige til at varme og med gode tips til madpakken. Grønthandlerne gør det samme med de friskeste sæsonvarer – og vi har også haft rivejernet og skrællekniven fremme de dage, hvor du ikke selv har tid til det.

Flere lokale råvarer.

Som Danmarks største supermarked er vi med til at holde hjulene i gang hos mange af landets store og små avlere og støtter ildsjæle i produktionen af bedre fødevarer. Så noget af frugten og det grønne eller nogle af kødvarerne, du finder i din nærmeste butik, kommer måske fra markerne lige i omegnen. Det er mere bæredygtigt. Og så smager varer, der er i højsæson, nu én gang allerbedst.

Super Brugsens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Super Brugsen

Omsætning

4 785 000 tkr

Afkastningsgrad

3.65 %

Antal ansatte

16953

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Super Brugsen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

COOP DANMARK A/S

CVR-nr:

26259495

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

102 000 000

NACE-branche

471120 Supermarkeder

471900 Anden detailhandel fra ikke-specialiserede forretninger

471110 Købmænd og døgnkiosker

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

02-10-2001

Ledelse/Administration
Viser 4 af 14
Proff logo
Alternative nummerformater

54647701

54 64 77 01

5464 7701

54 647 701