Om firmaet

  LEJRSKOLE, KURSUS, BRYLLUP & FEST,Midt i Sønderjyllands natur og historie,Sundeved Centret er stedet, hvor livets store øjeblikke fejres eller hvor hverdagene skal fyldes med gode oplevelser.,Omkring 50 overnattende eller 80...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  21 86 21...
  Adresse

  Stenderup Kirkebakke 4

  6400 Sønderborg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  LEJRSKOLE, KURSUS, BRYLLUP & FESTMidt i Sønderjyllands natur og historieSundeved Centret er stedet, hvor livets store øjeblikke fejres eller hvor hverdagene skal fyldes med gode oplevelser.Omkring 50 overnattende eller 80 spisende gæster. Vi har kirken til dit bryllup og lokaler til festen.Vi er en del af Genforenings historien, da vi var her mens Sønderjylland endnu var tysk.

  Generel beskrivelse

  Sundeved Centret er et lejrcenter, som er oprettet midt i Sønderjyllands historie om genforeningen idet centret er bygget, da Sønderjylland var tysk. I 1903 blev kirken bygget for at kunne få gudstjenesten på dansk. I 1912 blev præstegården bygget, hvor centret er i dag. Både kirke og præstegård blev bygget af professor og arkitekt Martin Nyrop, der er kendt for at bygge Københavns Rådhus og flere bygninger i Sønderjylland.

  Sundeved Centret nu et moderne lejrcenter med moderne industrikøkken og værelser. Centret er beliggende mellem Sønderborg og Gråsten på stor naturgrund med græs og skov, hvor der er mulighed for mange udendørs aktiviteter. Rige muligheder for vandreture på Nybølstien til landets mindste og sjoveste skov, eller gå på Nybøl Norstien til Egernsund eller Gråsten og videre til Gendarmstien. Eller en cykeltur i Sundeved området med udsigt til Alssund i øst og Aabenraa Fjord i Nord. Der er 700 meter til Bageren og Brugsen i Nybøl. 1000 meter til Nybøl Nor som er en lomme af Flensborg Fjord.

  Oplagte udflugtsmål er Historiecenter Dybbøl Banke og Mølle, Gråsten Slot og park, Universe, Schackenborg Slot, Dannevirke og Gendarmstien. Se mere på hjemmesiden.

  Sundeved Centrets valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Sundeved Centret

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sundeved Centret findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  SUNDEVED CENTRET

  CVR-nr:

  29959013

  Selskabsform

  Forening

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  552000 Ferieboliger og andre indlogeringsfaciliteter til kortvarige ophold

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-01-1972

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  21862119

  21 86 21 19

  2186 2119

  21 862 119