Om firmaet

  Stege Camping logo

  Tag på camping i centrum af Møn og oplev den enestående natur og de utallige oplevelser, den charmerende ø har at byde på. På Stege Camping bor du midt på unikke Møn, og der er derfor kort afstand til seværdigheder som Møns...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  50 46 32...
  Adresse

  Falcksvej 3

  4780 Stege


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Tag på camping i centrum af Møn og oplev den enestående natur og de utallige oplevelser, den charmerende ø har at byde på. På Stege Camping bor du midt på unikke Møn, og der er derfor kort afstand til seværdigheder som Møns Klint, Mølleporten og Kong Asgers Høj.

  Familievenlig camping i hyggelige omgivelser

  Vi tilbyder familievenlig camping på helårscampingpladsen i Stege, der er hovedbyen på Møn. På vores lille og hyggelige campingplads er der plads til alle, der drømmer om en ferie på vores fantastiske ø. Med en beliggenhed blot få minutters gang fra byens torv og en halv kilometer fra vandet er Stege Camping det oplagte udgangspunkt for en ferie på Møn.

  Dramatisk natur og charmerende byer

  Med campingpladsens centrale beliggenhed har du aldrig langt til de fantastiske oplevelser, som Møn byder på. Med unikke naturspots, charmerende handelsbyer og lokal kunst og kultur får du en ferie ud over det sædvanlige. Helt særligt for Møn er selvfølgelig den kendte og dramatiske Møns Klint, der byder på overvældende naturoplevelser, som du ikke finder andetsteds i Danmark. Med base på Stege Camping får du altså muligheden for at skabe minder for livet enten med venner, familie eller bare for dig selv.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Stege Camping

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stege Camping findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Arnsfeldts Multiservice

  CVR-nr:

  26060222

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  553000 Campingpladser

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  29-01-2020

  Ledelse/Administration
  Brian Arnsfeldt Hansen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  50463282

  50 46 32 82

  5046 3282

  50 463 282