Om firmaet

Velkommen til STAY Nordhavn. Vi har rummelige 1 – 3 værelses designlejligheder 50m2 – 130 m2. Havnefront beliggenhed på Stubkaj i Nordhavnen. High-end designmøbler af HOWE, Moooi, HAY, Kettal, Louis Poulsen og B&B Italy. Jensen...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
72 44 44...
Adresse

Fortkaj 5

2150 Nordhavn

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Velkommen til STAY Nordhavn. Vi har rummelige 1 – 3 værelses designlejligheder 50m2 – 130 m2. Havnefront beliggenhed på Stubkaj i Nordhavnen. High-end designmøbler af HOWE, Moooi, HAY, Kettal, Louis Poulsen og B&B Italy. Jensen senge i alle lejligheder. Fuldt udstyret boform køkkener. Møde- og eventlokaler på taget. Bygningsdesign og baggrundsbilleder af WERK.

Bo hos os

Denne designejendom ligger lige ved siden af ​​Kronløbsbassinet i Nordhavn, 1,5 km fra den lille havfrue og 3 km fra Kongens Nytorv. STAY Nordhavn tilbyder rummelige designlejligheder, in-house fitnesscenter, gratis WiFi og personlig service.

STAY Nordhavn har til huse i en specialbygget ejendom fra slutningen af ​​2022 og byder på fuldt møblerede high-end designlejligheder, der spænder fra 50m2 1-værelses lejligheder hele vejen op til imponerende 130m2 3-værelses penthouselejligheder, alle med en eller flere private balkoner eller terrasser, og nogle endda med privat tagterrasse og udsigt over havneområdet.

De lyse lejligheder er alle udstyret med fuldt udstyret køkken, udstyret med højkvalitetsapparater såsom Siemens induktionskomfur, opvaskemaskiner, ovne, køleskabe og frysere, og vaskefaciliteter på værelset, herunder både vaskemaskine og tørretumbler. Alle lejligheder er udstyret med et 55'' 4K Samsung fladskærms-tv og tilbyder en række kabel-tv-kanaler.

STAY Nordhavn ligger lige ved siden af ​​Nordhavn metrostation. Parkering i offentlig parkeringskælder (mod betaling) er tilgængelig ved siden af ​​ejendommen. Cykler kan lejes i receptionen.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Stay Nordhavn

Omsætning

8 849 tkr

Afkastningsgrad

5.20 %

Antal ansatte

34

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Stay Nordhavn findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

STAY MANAGEMENT A/S

CVR-nr:

35851941

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

551010 Hoteller

Startdato:

15-05-2014

Ledelse/Administration
Casper Moltke-Leth

Bestyrelsesformand

Lars Nørgaard

Bestyrelsesmedlem

Tom Lotz

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

72444434

72 44 44 34

7244 4434

72 444 434