Om SR production video and photo

Hos SR PRODUCTION produceres alt inden for video og billeder. Vi hjælper dig med at udnytte visuel kommunikation til at skabe tillid og forbindelser til dine kunder.

Det er mig bag kameraet

Jeg hedder Sebastian Rasmussen og er primær mand bag kameraet. Jeg elsker at nørde med ting og især kameraer. Det interesserer mig helt vildt, hvad man kan med teknologi nu til dags og jeg synes det spændende at leje med forskellige teknikker inden for videografi og fotografi – der er ikke en bestemt måde at filme eller fotografere på. Det handler om at være nysgerrig og skabe noget der vækker interesse.

Måske vækker jeg din interesse eller måske kan jeg hjælpe din virksomhed med at vække interesse hos dine kunder, giv et ring eller skriv mig en mail, så tager vi en uforpligtende snak om hvad jeg kan gøre for dig.

Min Process

Hele processen sammen med SR production er i tæt samarbejde. Vi er med dig lige fra ideudvikling til offentliggørelse af produktet. Hvis ikke du føler dig sikker i processen, føler du dig heller ikke sikker på resultatet og derfor er vi med dig hele vejen.

Måske du selv har en ide som vi kan hjælpe med. Den ide arbejder vi en produktionsplan ud fra, skitserer filmen som resultat, så begge parter har en ide om målet. Derfra går optagelserne i gang og når optagelserne er færdige, klarer vi stort set resten… Når videoen er færdig taler vi sammen igen og gennemgår evt. rettelser derved.

SR production video and photos valgte links

Billedgalleri

  • SR production video and photo Film, videofilm - Produktion, Lolland - 1
  • SR production video and photo Film, videofilm - Produktion, Lolland - 2
  • SR production video and photo Film, videofilm - Produktion, Lolland - 3
  • SR production video and photo Film, videofilm - Produktion, Lolland - 4

SR production video and photo, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSR production video and photo
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:24-11-2020
CVR-nr:41878398
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche591110 Produktion af film og videofilm

Ledelse/Administration

Sebastian RasmussenFuldt ansvarlig deltager