Om Sprattenborg Smedie ApS

Sprattenborg Smedie ApS er en yderst kvalitetsbevidst produktionsvirksomhed, der kan løse alle opgaver indenfor faget. Vi har stor ekspertise i levering af emner, fortrinsvis til private, vandværker og olie/gas-installationer, men også reservedele til boligforeninger har vi leveret gennem årene. Ønsker De mere information, er De velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på tlf.: 64 83 11 49.

Velkommen

Firmaets idegrundlag er at betjene kundernes behov ved at udføre godt og solidt håndværksarbejde. Sprattenborg Smedie ønsker at være i en stabil udvikling og med et overskud, så firmaet kan foretage de nødvedige investeringer, der er nødvendige for at følge udviklingen, og forbedre medarbejdernes arbejdsforhold i firmaet

Firmaets mål er dygtige og venlige medarbejder, der kan li firmaet, deres arbejde, hinanden og kunderne samt repræsentere firmaet udadtil på en pæn måde.

Firmaet ønsker en fast medarbejder-stab, der er specialister på hver sit område, således arbejdsopgaverne kan fordeles herudfra.

Se mere på www.sprattenborg-smedie.dk

Sprattenborg Smedie ApS' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Sprattenborg Smedie ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

SPRATTENBORG SMEDIE ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

26-04-1978

CVR-nr:

87577015

Selskabskapital

200000

Omsætning

-

NACE-branche

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger, 256200 Maskinforarbejdning

Ledelse/Administration

Direktør

Knud-Erik Poulsen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

5 012 tkr

Afkastningsgrad

12,15 %

Antal ansatte

9