Om firmaet

  Hos SPAR arbejder vi tæt sammen for at følge udviklingen på markedet, så du som kunde altid kan finde nye og spændende tiltag i SPAR butikkerne. På verdensplan er SPAR den største internationale købmandskæde med mere end 15.000...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  97 97 51...
  Adresse

  Ørhagevej 71

  7700 Thisted

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Hos SPAR arbejder vi tæt sammen for at følge udviklingen på markedet, så du som kunde altid kan finde nye og spændende tiltag i SPAR butikkerne. På verdensplan er SPAR den største internationale købmandskæde med mere end 15.000 butikker i 33 lande. En størrelse, der er til stor gavn for dig som kunde, fordi vi sammen kan købe meget stort ind. Den fordel bliver naturligvis også forstærket i Danmark, også på vores egne SPAR-varer, som er kvalitetsvarer til en rigtig god pris. Velkommen ind!

  Supplerende oplysninger

  De 4 typer SPAR-butikker udsender hver sin tilbudsavis. Dette er for at sikre, at de markedsførte varer og tilbuddene til dig som kunde passer til det sortiment, der findes i din SPAR-butik.

  GUL PRIS er faste lave priser på de varer, du har brug for hver eneste dag, hver eneste uge, året rundt. I SPAR har vi nemlig sat priserne på dagligvarer helt i bund, så du kun behøver at handle et sted - for vi har jo i forvejen kendte mærkevarer. GUL PRIS varerne er tydeligt markeret i butikkerne, så de er nemme at finde. Sortimentet bliver større og større uge for uge til glæde for dig og din økonomi.

  Se mere på www.spar.dk

  Spar Klitmøllers valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Spar Klitmøller

  Omsætning

  8 447 tkr

  Afkastningsgrad

  19.86 %

  Antal ansatte

  35

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Spar Klitmøller findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  KLITMØLLER INDKØBSCENTER ApS

  CVR-nr:

  50355810

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  150 000

  NACE-branche

  471110 Købmænd og døgnkiosker

  Startdato:

  16-05-1974

  Ledelse/Administration
  Mikael Konradsen

  Adm. direktør

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  97975144

  97 97 51 44

  9797 5144

  97 975 144