Om firmaet

  VVS arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør, og hos Solbjerg VVS får du ikke blot en autoriseret installatør og blikkenslager, men også et erfarent VVS-firma med mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på at sikre...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  86 92 77...
  Adresse

  Østergårdsvej 289

  8355 Solbjerg

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  VVS arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør, og hos Solbjerg VVS får du ikke blot en autoriseret installatør og blikkenslager, men også et erfarent VVS-firma med mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på at sikre vores kunder holdbare og fremtidssikrede VVS-løsninger, og derfor går vores medarbejdere aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet med VVS og blik. Vi tilbyder installation af fjernvarme, gasinstallation, og blikkenslager til forskellige opgaver.

  General beskrivelse

  Vi lægger vægt på at sikre vores kunder holdbare og fremtidssikrede VVS-løsninger, og derfor går vores blikkenslager og VVS-instalaltør aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet med VVS og blik. Vi tilbyder installation af fjernvarme, gasinstallation, og blikkenslager til forskellige opgaver.

  Samtidig overholder vores VVS-installatør og blikkenslager altid alle aftalte betingelser – herunder også leveringstider.

  Kontakt os på telefonen eller send en mail for at høre nærmere om, hvad vores blikkenslager og VVS-installatør kan gøre for dig.

  Solbjerg VVS-Service ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Solbjerg VVS-Service ApS

  Omsætning

  4 064 tkr

  Afkastningsgrad

  0.77 %

  Antal ansatte

  6

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Solbjerg VVS-Service ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  SOLBJERG VVS-SERVICE ApS

  CVR-nr:

  27230695

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

  Selskabskapital

  147 059

  Startdato:

  30-06-2003

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  86927753

  86 92 77 53

  8692 7753

  86 927 753