Om Solbjerg VVS-Service ApS

VVS arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør, og hos Solbjerg VVS får du ikke blot en autoriseret installatør og blikkenslager, men også et erfarent VVS-firma med mange års erfaring i faget. Vi lægger vægt på at sikre vores kunder holdbare og fremtidssikrede VVS-løsninger, og derfor går vores medarbejdere aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet med VVS og blik. Vi tilbyder installation af fjernvarme, gasinstallation, og blikkenslager til forskellige opgaver.

General beskrivelse

Vi lægger vægt på at sikre vores kunder holdbare og fremtidssikrede VVS-løsninger, og derfor går vores blikkenslager og VVS-instalaltør aldrig på kompromis med kvaliteten i arbejdet med VVS og blik. Vi tilbyder installation af fjernvarme, gasinstallation, og blikkenslager til forskellige opgaver.

Samtidig overholder vores VVS-installatør og blikkenslager altid alle aftalte betingelser – herunder også leveringstider.

Kontakt os på telefonen eller send en mail for at høre nærmere om, hvad vores blikkenslager og VVS-installatør kan gøre for dig.

Solbjerg VVS-Service ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Solbjerg VVS-Service ApS VVS-Installatør, Aarhus - 1
  • Solbjerg VVS-Service ApS VVS-Installatør, Aarhus - 2
  • Solbjerg VVS-Service ApS VVS-Installatør, Aarhus - 3

Solbjerg VVS-Service ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnSOLBJERG VVS-SERVICE ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-06-2003
CVR-nr:27230695
Selskabskapital147059
Omsætning-
NACE-branche432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

Ledelse/Administration

Bjørn JauertDirektør
Bent Hessellund DinesenStifter