Om firmaet

Hos Skott i Rold finder du et stort udvalg af brudekjoler, konfirmationskjoler, festkjoler, hverdagstøj, dametøj og meget mere. Vi sælger en lang række kendte kvalitetsmærker såsom Molly-Jo, Tia, Elinette, det spanske Pronovia,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 56 14...
Adresse

Hobrovej 8

9510 Arden

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Skott i Rold finder du et stort udvalg af brudekjoler, konfirmationskjoler, festkjoler, hverdagstøj, dametøj og meget mere. Vi sælger en lang række kendte kvalitetsmærker såsom Molly-Jo, Tia, Elinette, det spanske Pronovia, Sincerity, Labybird m.fl. Vi har egen systue, og vores dygtige syersker står parat med vejledning om tilpasning, mens du prøver kjolerne. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Kjoler til alle lejligheder

Uanset om du skal til det stilfulde bryllup, den store gallafest eller den festlige julefrokost, har vi et kjolen, der passer til lejligheden.

Vores udvalg af festtøj er stort, og der er stilarter for enhver smag, som nøje kan tilpasses din personlighed og pengepung. Der er det elegante, det stilfulde, det sikre og det udfordrende. Valget er dit!

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Skott i Rold

Omsætning

5 387 tkr

Afkastningsgrad

14.00 %

Antal ansatte

15

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Skott i Rold findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TORV 1 A/S NR. 68

CVR-nr:

18647036

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

477110 Tøjforretninger

Startdato:

23-06-1995

Ledelse/Administration
Kasper Ørtoft

Bestyrelsesformand

Peter Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Dorthe Jørgensen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

98561473

98 56 14 73

9856 1473

98 561 473