Om firmaet

Signmanager er en moderne og kreativ full-service grafisk virksomhed med 30 års erfaring fra reklame/trykbrancen. Med et fleksibelt digitalt produktionsudstyr og et netværk af stærke underleverandører i ind- og udland, løser vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
77 34 01...
Adresse

Hjortshøjvej 100

8250 Egå

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 16:00

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Signmanager er en moderne og kreativ full-service grafisk virksomhed med 30 års erfaring fra reklame/trykbrancen. Med et fleksibelt digitalt produktionsudstyr og et netværk af stærke underleverandører i ind- og udland, løser vi den visuelle kommunikation for en række af faste og langvarige kundeforhold. SignManager.dk designer og producerer til bundpriser. Kan det klistre, kan vi levere det.

Din leverandør af grafisk materiale

Signmanager er din leverandør af grafisk materiale. Står du og mangler en roll up til messen, et banner til facaden, stickers til promovering, eller noget helt fjerde, så lad os hjælpe dig.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

SignManager ApS

Omsætning

257 tkr

Afkastningsgrad

18.85 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra SignManager ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SIGNMANAGER ApS

CVR-nr:

33078439

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

80 000

NACE-branche

181300 Prepress- og premedia-arbejde

Startdato:

13-08-2010

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

77340150

77 34 01 50

7734 0150

77 340 150