Om firmaet

Salale Jern & Metal er en seriøs og kvalitetsbevidst skrot virksomhed. Vi er din professionelle skrothandel der er klar til at løse alle typer af opgaver indenfor nedbrydning, afhentning, bearbejdning samt genvinding af...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
56 27 56...
Adresse

Korshøjvej 1

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Salale Jern & Metal er en seriøs og kvalitetsbevidst skrot virksomhed. Vi er din professionelle skrothandel der er klar til at løse alle typer af opgaver indenfor nedbrydning, afhentning, bearbejdning samt genvinding af jernskrot, metalskrot, kabelskrot, bilskrot. Vi ligger stor vægt på at arbejdsopgaven bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt til punkt og prikke. Har du nogen spørgsmål er du velkommen til at ringe for mere information.

B2B | BRANCHE TILPASSET AFFALDSLØSNINGER

Vi servicerer virksomheder indenfor flere forskellige brancher og håndterer større som mindre opgaver indenfor affald og genvinding. Vores forretningsområder henvender sig til både private, håndværker, landbrug samt industrier med skrotaffald.

Vi er pålidelige, hurtige og professionelle og grundlaget for vores succes er langsigtede partnerskaber. Vi ser vækst og forandring som en mulighed og en udfordring. Vi løfter opgaven når det kommer til skræddersyede affaldsløsninger i alle typer brancher med skrotaffald. Ønsker du at høre mere, er vi altid klar på at tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Uanset om din virksomhed søger en fast affaldsløsning eller ønsker at bortskaffe en mængde skrot, skal du blot kontakte os – Så finder vi en løsning der passer til dig.

B2B

Din genvindingspartner, hvor professionel rådgivning og service er første prioritet. Vi klæder kunden på med en affaldsløsning som er skræddersyet til virksomhedens behov.

AFFALD FRA INDUSTRIEN

Der anvendes som udgangspunkt en stor del af råvarer i fbm. produktion i maskinfabrikker, industri- og produktionsvirksomheder. Heraf forekommer typisk en mængde af metalaffald eller restprodukt i fbm. fremstillingsprocessen. Den kan vi hjælpe med at genvinde til nye råvarer. Sammen kan vi løfte opgaven om at levere nye råvarer og skåne miljøet. Jern og metal er ikke affald, men en værdifuld ressource.

SAMARBEJDE OG SPARRING

Det handler om at tilpasse en affaldsløsning som dækker virksomhedens affaldsmængder, fraktioner og behov. På det grundlag opstiller vi det indsamlingssystem som kræves for at gøre arbejdsgangen, letter og mere overskuelig. Vores indsamlingssystemer dækker såvel små som større mængder skrot. Vores skrotcontainere findes i forskellige størrelser, både som lukkede og åbne. Desuden anvender vi UN-godkendte container til akkumulator og miljøfarligt affald, elektronikbur, tanke samt mindre container til letter jernskrot, metalskrot og kabelskrot.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

56275627

56 27 56 27

5627 5627

56 275 627