Om Raabirck Malerservice

Maler i den centrale del af Odense.Jeg har mere end 10 års erfaring og tilbyder løsninger på enhver form for malerarbejde både inde og ude. Jeg arbejder med sans for detaljerne og sørger for et omhyggeligt arbejde fra den første planlægning til den afsluttende rengøring.Inden arbejdet går i gang, tilbyder jeg en grundig rådgivning om farver, maling og vedligeholdelse.

Maler til private opgaver

Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af mine vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det mit eget.

Det betyder, at jeg altid udfører mit arbejde professionelt, og at jeg altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.

​Raabirck Malerservice har +10 års erfaring med at male private hjem, og ingen opgave er for stor eller for lille. Jeg løser alle typer maleropgaver, indendørs som udendørs, lige fra renovering til forandringsopgaver og maler naturligvis også gerne dit nybyggede hus.

​Jeg rådgiver gerne gennem hele processen, og jeg hjælper dig gerne med at vælge de farver og materialer, som giver et flot resultat og præcis det udtryk, du ønsker.

Du er velkommen til at ringe til mig for at høre nærmere eller for at få et uforpligtende tilbud.

Malerarbejde for virksomheder

Jeg har +10 års erfaring inden for malerfaget, og jeg er derfor jeres professionelle sparringspartner, når det kommer til eksempelvis maling af vægge indenfor. Hvilke farver kan med fordel vælges, for at øge jeres ansattes produktivitet? Jeg har svaret!

Skal I have foretaget en facaderenovering, er Raabirck Malerservice et sikkert valg, når det kommer til malerarbejdet. Det sidste finish leveres altid til jeres tilfredshed. Jeg ved, at jeres facade blandt andet er jeres fysiske ansigt udadtil. Det værner jeg om!

Jeg forsøger, så vidt det er muligt, altid at passe mit malerarbejde ind, så det forstyrrer jeres arbejde mindst muligt.

​Er I i tvivl om jeres muligheder, så kontakt mig for rådgivning eller et uforpligtende tilbud.​

Raabirck Malerservices valgte links

Billedgalleri

  • Raabirck Malerservice Malere, Odense - 1
  • Raabirck Malerservice Malere, Odense - 2
  • Raabirck Malerservice Malere, Odense - 3
  • Raabirck Malerservice Malere, Odense - 4
  • Raabirck Malerservice Malere, Odense - 5

Raabirck Malerservice, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnRaabirck Malerservice
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:06-05-2021
CVR-nr:42363413
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche433410 Malerforretninger

Ledelse/Administration

Jeannie Riis RaabirckFuldt ansvarlig deltager

Kategorier

Alternative nummerformater

2635811426 35 81 142635 811426 358 114