Om PROSTOLE

Prostole leverer ergonomiske kontorstole og konferencestole til erhverv og private. Vi har et bredt udvalg af de bedste kontorstole fra anerkendte producenter som Kohl, Rovo og Malmstolen. Du får kontorstole med god kvalitet og ergonomi. Vi er specialister på området og du får hjælp til både køb og brugen af kontorstolen. Har din virksomhed brug for hjælp kan I få rådgivning fra vores specialister. Besøg vores showroom i Herlev, hvor du har mulighed for at prøve vores ergonomiske kontorstole.

Stort udvalg af ergonomiske kontorstole

Prostole har et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole og konferencestole. Vores fokus er kontorstole og vi hjælper dig både med at købe den rette kontorstol samt justere den korrekt. Du kan læse alt du skal vide på vores blog. Der er også mulighed for personlig rådgivning via mail eller telefon. For at prøve kontorstolene kan du besøge vores showroom i Herlev. Til erhverv tilbyder vi en prøvestol i 14 dage.

Vi har kontorstole til alle brancher og behov. Det er et omfattende udvalg som dækker over chefkontorstole, mesh kontorstole, overvægtige kontorstole, kontorstole uden ryglæn, dele kontorstole samt personlige ergonomiske kontorstole. Uanset hvilken kontorstol er du sikret en høj kvalitet og komfort. Vi forhandler ergonomiske kontorstole fra anerkendte producenter som har udviklet og patenteret ergonomi til deres kontorstole. Dette giver dig de bedste kontorstole på markedet. Sidder du på en kontorstol fra Kohl får du et af markedets mest ergonomiske sæder i form af Kohl Air Seat. Vil du sidde komfortabelt skal du vælge en Malmstol, som har et Pascal Dux Sæde. Ønsker man mere bevægelighed så vælg en kontorstol fra Rovo som har Ergobalance. Uanset hvilken kontorstol du vælger har disse mange justeringsfunktioner, som betyder at vores kontorstole passer de fleste og forebygger spændinger.

Chef kontorstole er kontorstole i læder. Udvalget dækker over læder kontorstole som er egnet til arbejdspladsen, som betyder at de har mange justeringsfunktioner. Du sidder godt på vores læderkontorstole da man har gjort ekstra ud af komforten i sædet.

Ønsker du støtte til hele ryggen, så kig under høj ryg udvalget, her finder du kontorstole med høj ryg. Støtte til hele ryggen er vigtigt for at undgå spændinger i nakke og lænden.

Ønsker man mere bevægelighed, så vælg en kontorstol med lav ryg. Disse er velegnet for arbejdspladser hvor man bevæger sig meget.

Vil man have de mest ergonomiske kontorstole skal man kigge efter Kohl Air Seat, Pascal Dux Sæde eller Ergobalance. Det er ergonomi udviklet og patenteret af de enkelte producenter som giver dig gode kontorstole.

Skal du bruge en stol til mødelokalet eller konferencerummet har vi et stort udvalg af konferencestole. De har både fokus på komfort og design.

Billedgalleri

  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 1
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 2
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 3
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 4
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 5
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 6
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 7
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 8
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 9
  • PROSTOLE Kontormøbler, kontorinventar, Herlev - 10

PROSTOLE, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnProstole ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:06-08-2021
CVR-nr:42591793
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche466500 Engroshandel med kontormøbler

Ledelse/Administration

Shujahat AliDirektør

Søgeord

konferencestoleergonomisk kontorstol uden ryglænkontorstol meshsiddemøblerloungemøblerchefstolkontorstol høj rygkontorstole designkontorstol med armlænergonomiske kontorstolehøj kontorstolkonferencestol med armlænlounge møblerlounge møbelkonferencemøblerkontorstol med høj rygkontorstol uden rygOvervægtig kontorstolkontorstole ergonomiskmødestolemalmstolen 4000 vs 7000kontorstol designloungelav ryg kontorstolMødestollæderstolKohlkontorstol ergonomiskklassisk kontorstolkontorstol halebenkontorstole ergonomiskeKontorstoleergonomiske stolestole til mødelokalerxl kontorstolehæve-sænke-skrivebordeMalmstolenergonomisk kontorstolbørnekontorstolkontorstol brun læderdesign kontorstolkontorstol til børnmalmstolen 7000ergonomisk kontorstolekontormøbler og kontorartiklerkontorstole lav rygkontorstol 200 kgskrivebordsstol uden hjulhøj kontor stolhæve-sænkebordeloungesætsort kontorstoldesignerstoledesign kontorstolekonferencebordekontorstolmalmstolen 4000kontorstol uden armlænstole til kontorkontorstol salgkontorstol xlprofessionel kontorstolkontorstol læderKOHL ANTEOLæderkontorstolkontorstol uden hjulkontorstol designerlav kontorstolkontormøbler og inventarkontorstol xxlerhvervsmøblerkontorstol læder bruninventarsort kontorstol uden armlænkontorstol til overvægtigedesigner kontorstolkonferencestol200 kg kontorstolhøj ryg kontorstolloungesæt tilbudkontorstol sortluksus kontorstoldesigner kontorstolechef kontorstolxl kontorstol150 kg kontorstollæder kontorstolchefstolekontorstol til dårlig ryg

Alternative nummerformater

7174101471 74 10 147174 101471 741 014