Om firmaet

Prostole leverer ergonomiske kontorstole og konferencestole til erhverv og private. Vi har et bredt udvalg af de bedste kontorstole fra anerkendte producenter som Kohl, Rovo og Malmstolen. Du får kontorstole med god kvalitet og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
71 74 10...
Adresse

Smedeholm 13B

2730 Herlev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Prostole leverer ergonomiske kontorstole og konferencestole til erhverv og private. Vi har et bredt udvalg af de bedste kontorstole fra anerkendte producenter som Kohl, Rovo og Malmstolen. Du får kontorstole med god kvalitet og ergonomi. Vi er specialister på området og du får hjælp til både køb og brugen af kontorstolen. Har din virksomhed brug for hjælp kan I få rådgivning fra vores specialister. Besøg vores showroom i Herlev, hvor du har mulighed for at prøve vores ergonomiske kontorstole.

Stort udvalg af ergonomiske kontorstole

Prostole har et bredt udvalg af ergonomiske kontorstole og konferencestole. Vores fokus er kontorstole og vi hjælper dig både med at købe den rette kontorstol samt justere den korrekt. Du kan læse alt du skal vide på vores blog. Der er også mulighed for personlig rådgivning via mail eller telefon. For at prøve kontorstolene kan du besøge vores showroom i Herlev. Til erhverv tilbyder vi en prøvestol i 14 dage.

Vi har kontorstole til alle brancher og behov. Det er et omfattende udvalg som dækker over chefkontorstole, mesh kontorstole, overvægtige kontorstole, kontorstole uden ryglæn, dele kontorstole samt personlige ergonomiske kontorstole. Uanset hvilken kontorstol er du sikret en høj kvalitet og komfort. Vi forhandler ergonomiske kontorstole fra anerkendte producenter som har udviklet og patenteret ergonomi til deres kontorstole. Dette giver dig de bedste kontorstole på markedet. Sidder du på en kontorstol fra Kohl får du et af markedets mest ergonomiske sæder i form af Kohl Air Seat. Vil du sidde komfortabelt skal du vælge en Malmstol, som har et Pascal Dux Sæde. Ønsker man mere bevægelighed så vælg en kontorstol fra Rovo som har Ergobalance. Uanset hvilken kontorstol du vælger har disse mange justeringsfunktioner, som betyder at vores kontorstole passer de fleste og forebygger spændinger.

Chef kontorstole er kontorstole i læder. Udvalget dækker over læder kontorstole som er egnet til arbejdspladsen, som betyder at de har mange justeringsfunktioner. Du sidder godt på vores læderkontorstole da man har gjort ekstra ud af komforten i sædet.

Ønsker du støtte til hele ryggen, så kig under høj ryg udvalget, her finder du kontorstole med høj ryg. Støtte til hele ryggen er vigtigt for at undgå spændinger i nakke og lænden.

Ønsker man mere bevægelighed, så vælg en kontorstol med lav ryg. Disse er velegnet for arbejdspladser hvor man bevæger sig meget.

Vil man have de mest ergonomiske kontorstole skal man kigge efter Kohl Air Seat, Pascal Dux Sæde eller Ergobalance. Det er ergonomi udviklet og patenteret af de enkelte producenter som giver dig gode kontorstole.

Skal du bruge en stol til mødelokalet eller konferencerummet har vi et stort udvalg af konferencestole. De har både fokus på komfort og design.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

PROSTOLE

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra PROSTOLE findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Prostole ApS

CVR-nr:

42591793

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

466500 Engroshandel med kontormøbler

Startdato:

06-08-2021

Ledelse/Administration
Shujahat Ali

Direktør

Proff logo
Kategorier
Søgeord
konferencestole, ergonomisk kontorstol uden ryglæn, kontorstol mesh, siddemøbler, loungemøbler, chefstol, kontorstol høj ryg, kontorstole design, kontorstol med armlæn, ergonomiske kontorstole, høj kontorstol, konferencestol med armlæn, lounge møbler, lounge møbel, konferencemøbler, kontorstol med høj ryg, kontorstol uden ryg, Overvægtig kontorstol, kontorstole ergonomisk, mødestole, malmstolen 4000 vs 7000, kontorstol design, lounge, lav ryg kontorstol, Mødestol, læderstol, Kohl, kontorstol ergonomisk, klassisk kontorstol, kontorstol haleben, kontorstole ergonomiske, Kontorstole, ergonomiske stole, stole til mødelokaler, xl kontorstole, hæve-sænke-skriveborde, Malmstolen, ergonomisk kontorstol, børnekontorstol, kontorstol brun læder, design kontorstol, kontorstol til børn, malmstolen 7000, ergonomisk kontorstole, kontormøbler og kontorartikler, kontorstole lav ryg, kontorstol 200 kg, skrivebordsstol uden hjul, høj kontor stol, hæve-sænkeborde, loungesæt, sort kontorstol, designerstole, design kontorstole, konferenceborde, kontorstol, malmstolen 4000, kontorstol uden armlæn, stole til kontor, kontorstol salg, kontorstol xl, professionel kontorstol, kontorstol læder, KOHL ANTEO, Læderkontorstol, kontorstol uden hjul, kontorstol designer, lav kontorstol, kontormøbler og inventar, kontorstol xxl, erhvervsmøbler, kontorstol læder brun, inventar, sort kontorstol uden armlæn, kontorstol til overvægtige, designer kontorstol, konferencestol, 200 kg kontorstol, høj ryg kontorstol, loungesæt tilbud, kontorstol sort, luksus kontorstol, designer kontorstole, chef kontorstol, xl kontorstol, 150 kg kontorstol, læder kontorstol, chefstole, kontorstol til dårlig ryg
Alternative nummerformater

71741014

71 74 10 14

7174 1014

71 741 014