Om firmaet

  PROSTOLE logo

  Prostole leverer kontorstole og konferencestole til erhverv og private. Vi har et bredt udvalg af kontorstole fra anerkendte producenter som Kohl, Rovo og Malmstolen. Du får kontorstole med god kvalitet og ergonomi. Vi er...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  71 74 10...
  Adresse

  Smedeholm 13B

  2730 Herlev


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Prostole leverer kontorstole og konferencestole til erhverv og private. Vi har et bredt udvalg af kontorstole fra anerkendte producenter som Kohl, Rovo og Malmstolen. Du får kontorstole med god kvalitet og ergonomi. Vi er specialister på området og du får hjælp til både køb og brugen af kontorstolen. Har din virksomhed brug for hjælp kan I få rådgivning fra vores specialister. Besøg på showroom i Herlev skal ske efter aftale, hvor du har mulighed for at prøve vores ergonomiske kontorstole.

  Stort udvalg af kontorstole

  Prostole har et bredt udvalg af kontorstole og konferencestole indenfor kontormøbler. Med vores dybe fokus på gode kontorstole, hjælper vi dig både med at købe den rette og justere den korrekt. Man skal finde en kontorstol med god ergonomi og som passer til ens størrelse, det næste punkt er at justere den korrekt og holde pauser en gang imellem.

  Vi har kontorstole til alle, de høje, de lave, dem med rygsmerter, brækket haleben, ønsker pæne læder stole, dem som sveder meget og til overvægtige. Kontorstole fra Prostole har mange justeringsmuligheder og rig mulighed for god komfort, som giver en behagelig arbejdsdag. Læs mere på vores blog, hvor du kan finde info om hvordan du justere din kontorstole m. m. Du kan også vælge at kontakte os eller som erhverv prøve kontorstolen ude i din virksomhed i 14 dage.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  PROSTOLE

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra PROSTOLE findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  LZS EJD ApS

  CVR-nr:

  42591793

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  466500 Engroshandel med kontormøbler

  Selskabskapital

  40 000

  Startdato:

  06-08-2021

  Ledelse/Administration
  Shujahat Ali

  Direktør

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  71741014

  71 74 10 14

  7174 1014

  71 741 014