Om Poulstrup Vvs ApS

Poulstrup VVS er en kvalitetsbevidst dansk virksomhed med mange års erfaring indenfor VVS-faget. Vi har i tidens løb varetaget en bred vifte af arbejdsopgaver indenfor VVS-faget både for private såvel som virksomheder, institutioner og foreninger. Vi kan kort og godt løse stort set alle typer af arbejdsopgaver indenfor VVS-faget – både store som små.

Fokus på kvalitet og god service

Hos Poulstrup VVS sætter vi en ære i godt håndværk, og vi ønsker aldrig at gå på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde.

Du kan derfor med andre ord altid være stensikker på, at du hos os vil få en god service samt et godt og veludført stykke arbejde indenfor de aftalte rammer.

Grundstenene til virksomheden blev lagt tilbage i 1987, og lige siden har to af de væsentligste kerneværdier i virksomheden være et godt og solidt håndværk og omhyggelighed ved samtlige opgaver – både store såvel som små.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din opgave, er du selvfølgelig meget velkommen til at give os et kald på 98 98 80 09.

Billedgalleri

  • Poulstrup Vvs ApS VVS-Installatør, Hjørring - 1
  • Poulstrup Vvs ApS VVS-Installatør, Hjørring - 2
  • Poulstrup Vvs ApS VVS-Installatør, Hjørring - 3
  • Poulstrup Vvs ApS VVS-Installatør, Hjørring - 4

Alternative nummerformater

9898800998 98 80 099898 800998 988 009