Om Perfection By Toft Holding ApS

Velkommen til Perfection by Toft - Naturlig skønhedHos Perfectionbytoft er du i sikre, trygge og erfarne hænder. Vi er naturligvis godkendt af styrelsen for patientsikkerhed. Der er altid speciallæge på klinikken.Vi anbefaler, at du altid vælger en registreret kosmetisk behandler – læs mere hos STPS

Æstetisk speciallæge klinik i Charlottenlund

Kosmetisk behandlinger med botox og filler udført af speciallæge

De fleste af os ønsker at have et frisk udseende uden for mange rynker og løs hud. Der findes mange løsninger, og det er vigtigt for os, at finde en løsning, som passer dig, og hvor du får mest ud af behandlingen uden at se kunstig ud. Derfor bruger vi meget tid på at vejlede og planlægge den rigtige behandling for dig og dine behov. Vi ønsker ikke at ændre på den måde du ser ud, men blot at fremhæve dine bedste egenskaber. Vi elsker at skabe naturlige resultater. For os er sikkerhed og kvalitet vigtig og vi udnytter os derfor altid af de nyeste metoder og det absolut bedste udstyr på markedet for at sikre dig det allerbedste behandlingsresultat. Vores motto – Less is More

Hvad er filler?

Filler kan bruges til at genoprette den tabte fylde og udjævne de fine linjer og rynker. Filler er en gelé bestående af vand og hyaluronsyre, der injiceres under huden med en tynd nål. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, hvor det sørger for at binde væske og hjælper til at oprette hudens spændstighed. Filler-gelen indeholder også det lokalbedøvende middel Lidokain, der gør behandlingen mindre smertefuld og derved mere behagelig.

Hos perfectionbytoft benytter vi altid FDA-godkendte fillers fra Belotero, Teosyal og Restylane og indsprøjtninger foretages kun af specialuddannede læger.

Hvordan foregår filler behandlingen?

Før du kan få foretaget en filler-behandling, skal du altid have foretaget en lovpligtig konsultation af en læge. Til forundersøgelsen bliver du informeret om behandlingen med filler, og om eventuelle bivirkninger ved behandlingen. Du vil få optaget en fuld medicinsk journal for at sikre, at fillerbehandling er den bedste løsning for dig.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, før du kan blive behandlet med fillers.

Info omkring botox

Botox eller botulinum toxin afslapper midlertidigt ansigtsmusklene. Derved udglattes den overliggende hud, og fine linjer og rynker mindskes.

Botox virker ved at blokere signaler fra nerverne til musklerne, så den injicerede muskel ikke kan trække sig sammen. Botox er godkendt til at behandle kragetæer, rynker og pandelinjer, men det bruges også i andre områder, herunder læber, næse, nedre ansigt, nakke og tandkødssmil.

Botox kan bruges til at behandle rynker, der er opstået på grund af gentagen muskelbevægelse så som bekymringsrynker, pandelinjer og rynker rundt om øjnene.

Hvordan foregår botox behandlingen?

Processen starter med en konsultation på vores klinik i Charlottenlund, hvor vores læge vurderer om Botox er den bedste behandling for dig.

Efter første konsultation udleveres skriftligt materiale om behandlingen, og du skal herefter ifølge loven have mindst 48 times betænkningstid, inden du kan blive behandlet med Botox.

På selve behandlingsdagen afrenses dit ansigt, for at undgå infektion og lægen indsprøjter derefter Botox i de aftalte områder.

Botoxbehandling har ingen nedetid. Du kan få foretaget behandlingen i din frokostpause og derefter vende tilbage til arbejdet. Selve behandlingen tager normalt mellem 10 og 15 minutter.

Hvad er dermapen?

Dermapen er også kaldet Micro-needling

Micro-needling fungerer ved, at et elektrisk stempel med tynde nåle penetrerer huden i en varierende dybde fra 0,5 til 2,5 mm. Der findes mange forskellige mærker af apparatur. Vi benytter SkinPen. Micro-needling anvendes til behandling af mange hudproblemer – herunder ar, grovporet hud, strækmærker, rynker og pigmentpletter mm.

Nålene stimulerer hudens fibroblaster til at danne kollagen, som er den primære struktur i hudens bindevæv. Resultatet opnås naturligt under hudens helingsproces.

Hvordan foregår dermapen behandlingen?

Før behandlingen får du påført lokalbedøvende creme, som skal sidde i ca. 20 minutter. Dermed er huden bedøvet og du mærker kun lidt til behandlingen i særligt følsomme områder såsom panden og rundt om munden.

En behandling tager 30 min. afhængigt af, hvor stort et område, du skal have behandlet.

Micro-needling udføres udelukkende af specialuddannede personale og er uden risiko for varig skade på huden. Mikrohullerne lukker igen umiddelbart efter behandlingen og giver hverken blivende sår eller ar.

Du skal regne med, at et typisk forløb strækker sig over nogle måneder, idet behandlingerne foretages med 4-6 ugers mellemrum.

Hvad er profhilo?

Profhilo er en gel, der består af et hyaluronsyre, og som injiceres under huden, hvor det fungerer som en biostimulator.

Profhilo er en unik teknologi til reduktion af ”kalkunhud” i ansigtet og på halsen, løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker på hænderne spændstig, falder. Med Profhilo kan vi hjælpe din hud til at regenerere og booste sig selv.

Hvordan foregår profhilo behandlingen?

Behandlingen foregår ved, at Profhilo forsigtigt injiceres ind under huden med en fin, tynd nål. Det sker i udvalgte områder, hvor huden er løs og kreppet.

Spredningen af produktet er stor – og resultatet er derfor, at et større hudområde forynges og opstrammes – Profhilo virker altså ikke kun der, hvor injektionen udføres. Det betyder endvidere, at resultatet aldrig bliver kunstigt og unaturligt.

Perfection By Toft Holding ApS' valgte links

Billedgalleri

  • Perfection By Toft Holding ApS Kosmetologer, Gentofte - 1

Perfection By Toft Holding ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnPerfection by Toft Holding ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:27-04-2022
CVR-nr:43234102
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Emilie ToftDirektør
Emilie ToftStifter