Om ParkBox DK ApS

ParkBox er en app for både privat- og erhvervsmæssig udlejning. Hos ParkBox kan du leje eller udleje lejemål indenfor kategorierne: Garager, erhvervslokaler, depotrum og parkeringspladser.

ParkBox gør det muligt for dig at finde og leje niche ejendomme i Danmark

herunder erhvervslokaler, parkeringspladser, garager og depotrum til din virksomhed eller privat brug. Du kan nemt finde den rigtige lokalitet ved hjælp af vores enkle og intuitiv platform.

Vores store udvalg af niche ejendomme betyder, at du kan finde det, der passer til dine specifikke behov og ønsker. Samtidig har vi høje sikkerhedsstandarder for at beskytte dine oplysninger og transaktioner. Vores dedikerede kundesupport er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller problemer.

Hvis du leder efter en lagerløsning udenfor dit hjem eller en sted at opbevare dine ejendele inden en rejse, er ParkBox det rigtige sted at henvende dig. Vi forbinder lejere og udlejere, der har specifikke lejebehov. Vi er den eneste online platform på markedet, der er specialiseret i niche ejendomme som garager, parkeringspladser, depotrum, erhvervslokaler.

Vores platform tilbyder all-inclusive ejendomsadministrationstjenester, så udlejere nemt kan finde lejere og administrere transaktioner fra platformen. ParkBox er en gensidig fordel for alle parter, der ønsker at gøre deres liv nemmere og mere bekvemt.

Så opret en profil på ParkBox i dag og begynd at udforske de mange muligheder, der er tilgængelige for niche ejendomme i Danmark. Gør det nemt at finde en parkeringsplads, en lagerløsning eller et erhvervslokale, der passer til dine behov og ønsker.

Vi har valgt at specialisere os i alt indenfor:

✅ Garager

✅ Parkeringspladser

✅ Lagerrum / Depot / Opmagasinering

✅ Erhvervslokaler

ParkBox er et værktøj til gensidig fordel for alle parter og tilbyder muligheder for all-inclusive ejendomsadministrationstjenester, hvor udlejere nemt kan finde lejere og administrere transaktioner fra platformen læs mere om vores ParkBox Erhverv løsning her.

Billedgalleri

  • ParkBox DK ApS Erhvervslokaler - Udlejning, Aalborg - 1
  • ParkBox DK ApS Erhvervslokaler - Udlejning, Aalborg - 2
  • ParkBox DK ApS Erhvervslokaler - Udlejning, Aalborg - 3

ParkBox DK ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnParkBox DK ApS
SelskabsformAnpartsselskab
Startdato:30-07-2021
CVR-nr:42573760
Selskabskapital40000
Omsætning-
NACE-branche582900 Anden udgivelse af software

Ledelse/Administration

Martin BergAdm. direktør