Om Oliarson Ejendomsservice

Vi tilbyder fleksible rengøringsydelser i København og omegn, der passer til dine behov. Vi har mange års erfaring og vores arbejde er fuldt forsikret. Vi er eksperter i rengøring og restaurering af linoleumsgulve. Kontakt os i dag for referencer og et uforpligtende tilbud.Vores rengøringsmedarbejder er pålidelige og erfarne i alle former for rengøringsopgaver.

Hvorfor vælge os?

Vi kan tilbyde dig den mest kompetente service fra almindelig rengøring til en grundig dybderensning. Vi er også eksperter i gulvpleje som polish behandling, og monel. Vi plejer at bruge de bedste kvalitetsmateriale til alle vores rengøringsopgaver.

Når du vælger os til at være din samarbejdspartner, vil du hurtigt opleve, hvor nemt og ligetil det er at arbejde sammen med os.

Vores formål er at være din stabile og pålidelige partner i enhver form for rengørings- og ejendomsvedligeholdelsesopgaver.

Billedgalleri

  • Oliarson Ejendomsservice Ejendomsservice, Furesø - 1
  • Oliarson Ejendomsservice Ejendomsservice, Furesø - 2
  • Oliarson Ejendomsservice Ejendomsservice, Furesø - 3
  • Oliarson Ejendomsservice Ejendomsservice, Furesø - 4

Oliarson Ejendomsservice, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnOliarson
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:01-02-2018
CVR-nr:39346516
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche812290 Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler, 479116 Detailhandel med tøj, sko, lædervarer, ure eller babyudstyr via internet, 479111 Detailhandel med dagligvarer via internet, 855900 Anden undervisning i.a.n.

Ledelse/Administration

Adrienn SzabadiFuldt ansvarlig deltager