Om firmaet

Vi vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Det er vigtigt for os, at vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 97 88...
Adresse

Østersøvej 8

4872 Idestrup

Hjemmeside og e-mail

Kontakt mangler


Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi vurderer en kommende opgave og finder frem til den bedste løsning for Dem. Vi udregner priser og giver et tilbud, der er skræddersyet til Deres ønsker og behov med vægt på kvalitet og økonomi. Det er vigtigt for os, at vores kunder og samarbejdspartnere er tilfredse med det udførte arbejde. Vi garanterer derfor at vi kan gøre det bedre, da vi er specialister på området.

Supplerende oplysninger

Vores kundekreds omfatter i dag virksomheder primært inden for byggebranchen, samt private husstande. Vi har aldrig lavet et stykke arbejde om, da vores fuger er tætte og står knivskarpt, hver gang.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

OK Finish

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra OK Finish findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

OK-finish v/Ejler Bo Carstensen

CVR-nr:

30469364

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

433410 Malerforretninger

Startdato:

01-07-2007

Ledelse/Administration
Ejler Bo Carstensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

20978856

20 97 88 56

2097 8856

20 978 856